Team Aranıyor!!

• Konbuyu başlatan FlushRoyal
  • Başlangıç tarihi
F

FlushRoyal

Guest
Beyler yaşım 23. Gold pre +2000 veya gold pre +6000 kc ile giriş yapıcam oyuna. Official da ilk gün en az 24 saat online garanti. Online sürem ilk günden sonra da aşırı fazladır. Kısacası psikopatım manyağım benim gibi deli gibi farmlıcak manyak playerlarla dolu clan arıyorum. Öyle yalnız kalmamak için ipini koparıp da adam toplıcak insanlar boşuna yazmasın 2 tarafta vakit kaybetmesin. Serverin içinden geçip en iyilerden olmak isteyen inanan ve bunun için kıçını yırtcak bi insanım. Rol sıralaması Archer> Asas > Warrior > BP. Rogue classlarında kendime gayet güveniyorum ki dışardan aldığım tepkide bu yönde warriorda da iyiyimdir Battle priest de warriordan daha iyiyim ama kalabalık bi server olcağı için pek tercih etmiyorum. Dışlama hiyerarşi olmayan adaletli güzel bi ortam olsun. Item kavgası vs gibi saçmalıklar olmasın herkes hakettiğini alsın yeterli.
Baktığım konuların bazılarında yok sevgi aşk kardeşlik önemli olan neşeli güzel vakit geçirmek tadında saçmalayan arkadaşlar olmuş. Kimse kusura bakmasın buraya pikniğe gelmedik. Bir myko oyuncusu diğer playerlardan farkı olsun ister ki zevkli zaman geçirsin aksi takdirde bi pk servera geçer oynardık. Benim anahtar kelimelerim adalet ve sıkı çalışma ve insanlıktır. Bu hakkında konuştuğuklarım olduğunda güzel kaynaşmalar zaten olacaktır.

İlgilenenler özel mesaj atabilirler. Saygılarımla !! Herkese iyi forumlar...

• Like
Tepkiler: Drago

bankai35

New Member
Kayıtlı Üye
20 Eyl 2024
1
0
1
21
Baktığım konuların bazılarında yok sevgi aşk kardeşlik önemli olan neşeli güzel vakit geçirmek tadında saçmalayan arkadaşlar olmuş.

SEVGİ-SAYGI-KARDEŞLİK NEŞELİ VAKİT (EXP KASARKEN ORTAM) YOK İSE O GİRDİĞİN YERDEN HİÇ BİR BOK OLMAZ.. NE KADAR PİSKOPAT NE KADAR DELİ OLURSAN OL... AYRICA KLAVYE BAŞINDA ÇOK PİSKOPAT TANIDIM YÜZYÜZE GELİNCE ASENA OLAN.. YİNEDE HERŞEY GÖNLÜNCE OLSUN BAKALIM..

F

FlushRoyal

Guest
:) demek istediğimi bu şekilde almış olman üzücü. Söylediğim birkaç şey olduğunda ztn kaynaşmalar kendiliğinden olacaktır diye bişey yazıyo orda bakarsan görürsün.

F

FlushRoyal

Guest
klavye başı psikopat asdaksjdsakjd :D orda hepinizin kıçını keserim lan gibi bişey mi yazıyo bi baksana manyak psikopat gibi kasarımdan başka bi anlam çıkarıpda sırf birine saldırmak için konu cevap atmana gerek yok. Benim klavye de artistlik yaptıgım yok oyunu nasıl nasıl oynıcağımı nasıl oyun arkadaşları istediğimi yazıyorum beni suçlamaya gelipde ''AYRICA KLAVYE BAŞINDA ÇOK PİSKOPAT TANIDIM YÜZYÜZE GELİNCE ASENA OLAN'' diyerek beni yapmadığım halde yapmakla suçladığın şeyi ztn kendin yapıyosun. Neyse dostum sana da iyi forumlar

A

Andramelech

Guest
facebook.com/chemicalbongislife
Beyler yaşım 23. Gold pre +2000 veya gold pre +6000 kc ile giriş yapıcam oyuna. Official da ilk gün en az 24 saat online garanti. Online sürem ilk günden sonra da aşırı fazladır. Kısacası psikopatım manyağım benim gibi deli gibi farmlıcak manyak playerlarla dolu clan arıyorum. Öyle yalnız kalmamak için ipini koparıp da adam toplıcak insanlar boşuna yazmasın 2 tarafta vakit kaybetmesin. Serverin içinden geçip en iyilerden olmak isteyen inanan ve bunun için kıçını yırtcak bi insanım. Rol sıralaması Archer> Asas > Warrior > BP. Rogue classlarında kendime gayet güveniyorum ki dışardan aldığım tepkide bu yönde warriorda da iyiyimdir Battle priest de warriordan daha iyiyim ama kalabalık bi server olcağı için pek tercih etmiyorum. Dışlama hiyerarşi olmayan adaletli güzel bi ortam olsun. Item kavgası vs gibi saçmalıklar olmasın herkes hakettiğini alsın yeterli.
Baktığım konuların bazılarında yok sevgi aşk kardeşlik önemli olan neşeli güzel vakit geçirmek tadında saçmalayan arkadaşlar olmuş. Kimse kusura bakmasın buraya pikniğe gelmedik. Bir myko oyuncusu diğer playerlardan farkı olsun ister ki zevkli zaman geçirsin aksi takdirde bi pk servera geçer oynardık. Benim anahtar kelimelerim adalet ve sıkı çalışma ve insanlıktır. Bu hakkında konuştuğuklarım olduğunda güzel kaynaşmalar zaten olacaktır.

İlgilenenler özel mesaj atabilirler. Saygılarımla !! Herkese iyi forumlar...
facebook.com/chemicalbongislife ekle kardeşim

Hakkımızda

• OldSchoolKO 14 yıldır v.1098 MYKO olarak alanında en iyiler arasına girmiş bir sunucudur. Eski hatıraları canlandırmak birinci önceliğimizdir. Profesyonel yönetim kadrosu ile siz değerli oyuncularımıza v.1098'i en iyi şekilde yaşatmaya devam edeceğiz. Bizi tercih ettiğiniz için sizlere minnettarız.

User Menu

Facebook'ta Takip Et