F
FlushRoyal
Guest
Beyler yaşım 23. Gold pre +2000 veya gold pre +6000 kc ile giriş yapıcam oyuna. Official da ilk gün en az 24 saat online garanti. Online sürem ilk günden sonra da aşırı fazladır. Kısacası psikopatım manyağım benim gibi deli gibi farmlıcak manyak playerlarla dolu clan arıyorum. Öyle yalnız kalmamak için ipini koparıp da adam toplıcak insanlar boşuna yazmasın 2 tarafta vakit kaybetmesin. Serverin içinden geçip en iyilerden olmak isteyen inanan ve bunun için kıçını yırtcak bi insanım. Rol sıralaması Archer> Asas > Warrior > BP. Rogue classlarında kendime gayet güveniyorum ki dışardan aldığım tepkide bu yönde warriorda da iyiyimdir Battle priest de warriordan daha iyiyim ama kalabalık bi server olcağı için pek tercih etmiyorum. Dışlama hiyerarşi olmayan adaletli güzel bi ortam olsun. Item kavgası vs gibi saçmalıklar olmasın herkes hakettiğini alsın yeterli.
Baktığım konuların bazılarında yok sevgi aşk kardeşlik önemli olan neşeli güzel vakit geçirmek tadında saçmalayan arkadaşlar olmuş. Kimse kusura bakmasın buraya pikniğe gelmedik. Bir myko oyuncusu diğer playerlardan farkı olsun ister ki zevkli zaman geçirsin aksi takdirde bi pk servera geçer oynardık. Benim anahtar kelimelerim adalet ve sıkı çalışma ve insanlıktır. Bu hakkında konuştuğuklarım olduğunda güzel kaynaşmalar zaten olacaktır.
İlgilenenler özel mesaj atabilirler. Saygılarımla !! Herkese iyi forumlar...
Baktığım konuların bazılarında yok sevgi aşk kardeşlik önemli olan neşeli güzel vakit geçirmek tadında saçmalayan arkadaşlar olmuş. Kimse kusura bakmasın buraya pikniğe gelmedik. Bir myko oyuncusu diğer playerlardan farkı olsun ister ki zevkli zaman geçirsin aksi takdirde bi pk servera geçer oynardık. Benim anahtar kelimelerim adalet ve sıkı çalışma ve insanlıktır. Bu hakkında konuştuğuklarım olduğunda güzel kaynaşmalar zaten olacaktır.
İlgilenenler özel mesaj atabilirler. Saygılarımla !! Herkese iyi forumlar...