ReactioN klanı olarak bizde buradayız :)

• Konbuyu başlatan SexMachinee
  • Başlangıç tarihi
S

SexMachinee

Guest
Merhaba arkadaşlar ben Gökhan Zengin. İstanbul'da yaşıyorum. 25 yaşındayım. Yazılım & Veri Tabanı uzmanıyım. 2010-2011 dönemleri arasında OSKO sunucusunda oynamış bulunmaktayım. Uzun aradan sonra tekrardan OSKO'nun açıldığını duyduğum için Knight Online hayatına geri dönüş yaptım. 25 ve üzeri yaş ortalaması olan 4-5 arkadaş ile birlikte ilk etapta FARM odaklı oynamayı düşündüğümüzden "MAGE" sınıfı ile oyuna başlamayı planlıyoruz. 20-25+ yaş ortalamasında ve aktiflik süresi makul derece olan arkadaşları aramıza bekliyoruz.

Aradığımız şartları özetlemek gerekirse; Aklı başında, büyüğüne ve küçüğüne saygı çerçevesinde yaklaşacak, item kavgası etmeyecek, önceliğinin item değilde muhabbet & sohbet güzel bir ortam oluşmasını hedefleyen, 1 adetcik mikrofona sahip olup TeamSpeak kanalımıza dahil olabilecek 20-25+ yaş ortalamasında olması yeterlidir.

OSKO ekibine ve tüm oyunculara başarılar dileriz. :)

• Like
Tepkiler: Magnaphus
B

Barnyashev

Guest
Flort Etme sıtesınde bir profil acıklaması gibi bravo :)

Hakkımızda

• OldSchoolKO 14 yıldır v.1098 MYKO olarak alanında en iyiler arasına girmiş bir sunucudur. Eski hatıraları canlandırmak birinci önceliğimizdir. Profesyonel yönetim kadrosu ile siz değerli oyuncularımıza v.1098'i en iyi şekilde yaşatmaya devam edeceğiz. Bizi tercih ettiğiniz için sizlere minnettarız.

User Menu

Facebook'ta Takip Et