S
SexMachinee
Guest
Merhaba arkadaşlar ben Gökhan Zengin. İstanbul'da yaşıyorum. 25 yaşındayım. Yazılım & Veri Tabanı uzmanıyım. 2010-2011 dönemleri arasında OSKO sunucusunda oynamış bulunmaktayım. Uzun aradan sonra tekrardan OSKO'nun açıldığını duyduğum için Knight Online hayatına geri dönüş yaptım. 25 ve üzeri yaş ortalaması olan 4-5 arkadaş ile birlikte ilk etapta FARM odaklı oynamayı düşündüğümüzden "MAGE" sınıfı ile oyuna başlamayı planlıyoruz. 20-25+ yaş ortalamasında ve aktiflik süresi makul derece olan arkadaşları aramıza bekliyoruz.
Aradığımız şartları özetlemek gerekirse; Aklı başında, büyüğüne ve küçüğüne saygı çerçevesinde yaklaşacak, item kavgası etmeyecek, önceliğinin item değilde muhabbet & sohbet güzel bir ortam oluşmasını hedefleyen, 1 adetcik mikrofona sahip olup TeamSpeak kanalımıza dahil olabilecek 20-25+ yaş ortalamasında olması yeterlidir.
OSKO ekibine ve tüm oyunculara başarılar dileriz.
Aradığımız şartları özetlemek gerekirse; Aklı başında, büyüğüne ve küçüğüne saygı çerçevesinde yaklaşacak, item kavgası etmeyecek, önceliğinin item değilde muhabbet & sohbet güzel bir ortam oluşmasını hedefleyen, 1 adetcik mikrofona sahip olup TeamSpeak kanalımıza dahil olabilecek 20-25+ yaş ortalamasında olması yeterlidir.
OSKO ekibine ve tüm oyunculara başarılar dileriz.