WeAreHistory Clanı Olarak Buradayız

• Konbuyu başlatan Rihannastyl
  • Başlangıç tarihi
K

Kovalaqelsin

Guest
Sizleri biliyorum oyuna renk katacağınızdan şüphem yok Şimdiden başarılarınızı dilerim

nike55

New Member
Kayıtlı Üye
19 Eyl 2024
1
0
1
31
sizin mage kadroyla neler yapabildiğinizi herkes biliyor bakalım meleede nasıl bir tutum sergileyeceksiniz merak ediyorum başarılar :)

lReturN

New Member
Kayıtlı Üye
20 Eyl 2024
4
0
1
30
Merhabalar asas playerim :) pus skntım yok yaş 27 online sürem fazla asas yada mele klan armaktayım profum. Nick ENTERESAN 8 yıllık asas playerm.

V

VarianWrynn

Guest
Merhaba yaşım 29. Profesyonel TBL kullanıcısıyım. Bu yüzden takımınıza adapte olmakta zorlanmayacağımı düşünüyorum. Almayı düşünür müsünüz beni?
P.S.: Sizin TBL'lerin parası da benden hediye ;)

• Like
Tepkiler: Enteresan1453

Riko

New Member
Kayıtlı Üye
16 Eyl 2024
2
0
1
30
Merhaba yaşım 29. Profesyonel TBL kullanıcısıyım. Bu yüzden takımınıza adapte olmakta zorlanmayacağımı düşünüyorum. Almayı düşünür müsünüz beni?
Açıkçası oyunun açılışını o kadar çok merakla bekliyorum ki belki baslamayabilirim de ama böyle konuşanları oyun açıldıktan 2 gün sonra buralarda agalrkende bu kadar gülerken girebilecekmiyiz

V

VarianWrynn

Guest
"Mitomani" psikolojide kendi yalanına inanma hastalığıdır. iİeri düzeyde bir rahatsızlıktır. Umarım sonunuz oraya gitmez ;)

R

Rihannastyl

Guest
Mizah anlayışın hoşuma gitmedi değil doğrusu

R

Rihannastyl

Guest
usko yeni server geldiği için bu serverda oynayamıcaz kötü bir zamanlama oldu başka sefere artık başlıyacak arkadaşlara başarılar

bankai35

New Member
Kayıtlı Üye
20 Eyl 2024
1
0
1
21
Peki eyv avukat kardeşim O ZAMAN BÖYLE DALGA GEÇER GİBİ CEVAP VERDİĞİN İÇİN SENIN SEVİYENE İNMİCEM AMA CİDDİ BİRŞEY YAZICAM ,AZICIK ERKEKSEN GEL KOCAELİ / DERİNCE DUMANLA İLETİŞİM KURALIM OK? ..

Hakkımızda

• OldSchoolKO 14 yıldır v.1098 MYKO olarak alanında en iyiler arasına girmiş bir sunucudur. Eski hatıraları canlandırmak birinci önceliğimizdir. Profesyonel yönetim kadrosu ile siz değerli oyuncularımıza v.1098'i en iyi şekilde yaşatmaya devam edeceğiz. Bizi tercih ettiğiniz için sizlere minnettarız.

User Menu

Facebook'ta Takip Et