R
teşekkürler sanada başarılarSizleri biliyorum oyuna renk katacağınızdan şüphem yok Şimdiden başarılarınızı dilerim
teşekkürler bekleyip görücezsizin mage kadroyla neler yapabildiğinizi herkes biliyor bakalım meleede nasıl bir tutum sergileyeceksiniz merak ediyorum başarılar![]()
malasef alım yapma gibi bir düşüncem yokMerhabalar asas playerimpus skntım yok yaş 27 online sürem fazla asas yada mele klan armaktayım profum. Nick ENTERESAN 8 yıllık asas playerm.
Açıkçası oyunun açılışını o kadar çok merakla bekliyorum ki belki baslamayabilirim de ama böyle konuşanları oyun açıldıktan 2 gün sonra buralarda agalrkende bu kadar gülerken girebilecekmiyizMerhaba yaşım 29. Profesyonel TBL kullanıcısıyım. Bu yüzden takımınıza adapte olmakta zorlanmayacağımı düşünüyorum. Almayı düşünür müsünüz beni?
P.S.: Sizin TBL'lerin parası da benden hediye![]()
Mizah anlayışın hoşuma gitmedi değil doğrusuMerhaba yaşım 29. Profesyonel TBL kullanıcısıyım. Bu yüzden takımınıza adapte olmakta zorlanmayacağımı düşünüyorum. Almayı düşünür müsünüz beni?
P.S.: Sizin TBL'lerin parası da benden hediye![]()
rihannayı bılmemde paris dumanla iletişim kuruyor kardesim.ParisHilton RihannaStyle sizinle nasıl iletişim kurabilirim?