KLAN TANITIM ReaLFriendS Clanı Mage Team Olarak Yerimizi Alacağız. Yıllardır OSKO da oynuyoruz Duyar Duymaz Koşup Geldik :)

M

meqanick17

Guest
Güzel ve eğlenceli bir ortamımız var. Bu ortama ayak uyduracak bu ortamı taşıyabilecek 1 mageye ihtiyacımız var fazla alım yapmıyoruz normalde arkadaşımızı askere yolladık :) 1 mage alıcaz yaş sınırı belirtmek istemiyorum çünkü 30 yaşındaki insandan da çok yanlışlar gördük 30 barajından üstünde 2 abimiz var diğerleri 27 28 farm ve pkda değil her konuda yardımlaşan bir clanız Oskonun her dbsinde oynamış biriyiz tüm dblerinde ırka vurduk açılışı duyduk yine ırka vurmaya geldik :) bizim için de OSKO ailesi için de güzel ve hayırlı bir server olacak inşallah.
Ekibimizde bir yayıncı da olacak sponsor yayıncı kazanamasa bile sürekli yayında olacağız

ReaLFriendS Ailesi IRK Human Discord adresimiz: https://discord.gg/sjPV3aqF

RFxBysamet (Clan başkanı Komutçumuz samet kardeşimiz aynı zamanda yayıncı)
RFxLoider17 (Clanla farmla ilgili genel işlere bakan Sesi Güzel O ses emre kardeşimiz )
RFxHARDCOREEEEE
RFxMrssSirSagaris
RFxAdoniS
RFxILAMASA
RFxOlmuyorsazorlama

Tüm oyunculara başarılar dileriz Mükkemmel bir server olacak KAÇIRMAYIN !! MYKOWORLD !!

Hakkımızda

• OldSchoolKO 14 yıldır v.1098 MYKO olarak alanında en iyiler arasına girmiş bir sunucudur. Eski hatıraları canlandırmak birinci önceliğimizdir. Profesyonel yönetim kadrosu ile siz değerli oyuncularımıza v.1098'i en iyi şekilde yaşatmaya devam edeceğiz. Bizi tercih ettiğiniz için sizlere minnettarız.

User Menu

Facebook'ta Takip Et