Mele ya da mage minimum 1 2k yatirarak başlayacak olan arkadaşlar iletisime geçebilirse sevinirim.
M MiracLe Guest 1 Tem 2020 #1 Mele ya da mage minimum 1 2k yatirarak başlayacak olan arkadaşlar iletisime geçebilirse sevinirim. Tepkiler: Matthew
A asdperdone Guest 1 Tem 2020 #2 bir önceki servera yatırmadın inş 3. günde patladı Tepkiler: MiracLe
M MiracLe Guest 1 Tem 2020 #3 asdperdone' Alıntı: bir önceki servera yatırmadın inş 3. günde patladı Genişletmek için tıkla ... Onemli degil brom Tepkiler: Hornist ve asdperdone
asdperdone' Alıntı: bir önceki servera yatırmadın inş 3. günde patladı Genişletmek için tıkla ... Onemli degil brom
A asdperdone Guest 2 Tem 2020 #5 forumlarda yöneticilerin cevaplarına baktım. bana pek 2 3 ay gidecek server gibi gelmedi o yüzden sadece paketle başlicam Tepkiler: MiracLe
forumlarda yöneticilerin cevaplarına baktım. bana pek 2 3 ay gidecek server gibi gelmedi o yüzden sadece paketle başlicam
M MiracLe Guest 2 Tem 2020 #6 Bu arada mesajdan yazan arkadaşlar clan belirtmezlerse mesaja dönmeyi düsünmüyorum yani 14kisinin pm atıp sadece 2sinin clan belirtmesi de bilemedim
Bu arada mesajdan yazan arkadaşlar clan belirtmezlerse mesaja dönmeyi düsünmüyorum yani 14kisinin pm atıp sadece 2sinin clan belirtmesi de bilemedim
M MiracLe Guest 3 Tem 2020 #9 +++++ MiracLe' Alıntı: Bu arada mesajdan yazan arkadaşlar clan belirtmezlerse mesaja dönmeyi düsünmüyorum yani 14kisinin pm atıp sadece 2sinin clan belirtmesi de bilemedim Genişletmek için tıkla ...
+++++ MiracLe' Alıntı: Bu arada mesajdan yazan arkadaşlar clan belirtmezlerse mesaja dönmeyi düsünmüyorum yani 14kisinin pm atıp sadece 2sinin clan belirtmesi de bilemedim Genişletmek için tıkla ...