KLAN TANITIM Mage ekip kuruyoruz 3 eksigimiz var oynamak isteyen yazabilir açıklama kısmında var

• Konbuyu başlatan Chaotic0ffx7
  • Başlangıç tarihi
C

Chaotic0ffx7

Guest
Merhabalar Arkadaşlar 3 adet Mage'ye ihtiyacımız var Sürekli Olarak Agresif Komutculardan Sıkıldıgımız icin kendimiz ekip oluşturduk bu swde güzel birşeyler yapma planımız var
Gelecek arkadaşlarda aradığımız özellik Sadece Karakteri olması yetiyor Ben oyun Oynamak istiyorum oyuna eğlencesine giriyorum diyen tüm kardeşlerime abilerime kapımız açıktır
elimizden geldigince itemlerde masterda birbrimize yardım odaklı oynayıp oyundan para kazanma gibi niyetimiz yoktur tamamen eğlence amaçlı girip olabildigince keyif alma amaçlı oluşturdugumuz bir clan olacak gelmek isteyen arkadaşlar burdan mesaj atıp iletişime geçebilir

HERKESE HAYIRLI OYUNLAR OLMASI DİLEĞİYLE

-Chatoic0ffx7 , iLLegaLHaZEEEE

C

Chaotic0ffx7

Guest
2 KİSİ KALDI BEYLER SON 2 SAĞLAM ADAM DELİKANLI 2 MAGE EKSİK

C

Chaotic0ffx7

Guest
SON 1 KİSİ EKSİGİMİZ VAR BEYLER SAĞLAM ELİ KOLU TUTAN EKİP ÇALIŞMASINA MUSAİT AÇ GÖZLÜ OLMAYAN HEP BANA RAB BANA DEMEYEN BİR KARDEŞİMİZ DAHA LAZIM BEEEYLLLLLEEEEEEEr

Hakkımızda

• OldSchoolKO 14 yıldır v.1098 MYKO olarak alanında en iyiler arasına girmiş bir sunucudur. Eski hatıraları canlandırmak birinci önceliğimizdir. Profesyonel yönetim kadrosu ile siz değerli oyuncularımıza v.1098'i en iyi şekilde yaşatmaya devam edeceğiz. Bizi tercih ettiğiniz için sizlere minnettarız.

User Menu

Facebook'ta Takip Et