KLAN TANITIM MADRID Online!

• Konbuyu başlatan armada22
  • Başlangıç tarihi
S

SeverusSnape

Guest
Başarılar RealMadrid :)) Polemik okumak bile keyifli xd

H

hakangumus33

Guest
Evet egomu tatmin ettim OROSPU COCUGU ;)
Osman idare et o bu aralar çok saldırgan knk :) her serverda bu kadar iddialı millete ana bacı söverek giriyor rezil olup cıkıyor . Hatta okcuya döndüğü serverlar oldu . Onların hırsı birikmiş meraba desen o.ç der :) kuduz köpek

H

hakangumus33

Guest
İNSANLARI KÜRT / TÜRK DİYE AYRIŞTIRMAKTAN VAZGECİN. NİCE KÜRT KARDEŞLERİMİ NİCE TÜRK İTLERİNE , NİCE TÜRK KARDEŞLERİMİ İSE NİCE KÜRT İTLERİNE TERCİH EDERİM. İNSANLARI IRKLARI İLE AYIRMAKTAN VAZGEÇİN YANLIŞ YOLDASINIZ
Murat bu kansız anlamaz boşver su yazısını biri görse ceza yer bununda farkında değil beyinsiz işte

• Like
Tepkiler: murad1453
P

Picotto

Guest
Konu altında ırkçılık , küfür görürsem forumdan uzaklaştırmak zorunda kalırım sınırsız olarak sizi. Kurallara tekrar göz atarak mesajlarınızı ona göre yazın. Son uyarım.

A

armada22

Guest
bu güzel kardeşim o zaman benim konumun altına yorum yaparak kirletmesin. söylediklerim az bile de neyse. konum altından bana salak salak yorum yapana her türlü hakareti ederim banlamaksa mesele buyrun banlayın .

P

Picotto

Guest
Ben gerekeni söyledim gerisi size kalmış uzatmayın.

Hakkımızda

• OldSchoolKO 14 yıldır v.1098 MYKO olarak alanında en iyiler arasına girmiş bir sunucudur. Eski hatıraları canlandırmak birinci önceliğimizdir. Profesyonel yönetim kadrosu ile siz değerli oyuncularımıza v.1098'i en iyi şekilde yaşatmaya devam edeceğiz. Bizi tercih ettiğiniz için sizlere minnettarız.

User Menu

Facebook'ta Takip Et