Oyuncu Arıyorum LickItUp

• Konbuyu başlatan MagnumOpus
  • Başlangıç tarihi
M

MagnumOpus

Guest
Merhaba , yeni server şimdiden herkese hayırlı olsun. Baya güzel bir çalışma olacak gibi duruyor , emekleri için @ByNeon ve @DEVILCRAFT ' a şimdiden teşekkürler.

Konumuza dönecek olursak ; Geçmişte oynadığımız pek çok önemli serverda başarılı olmuş yapılar kurabilmiş olsak da bugün geldiğimiz noktada eskiden beraber oynadığımız arkadaşlarımızın kimisinin iş , kimisinin okul , kimisinin başka sebeplerle artık aramızda olamadığı bu günlerde bu oyunu oynarken keyifli vakit geçirebileceğimiz ve oyun bilgisi yüksek yeni clan arkadaşları arıyoruz.

Alım yapılacak job ;

Yan debuff veya toplu cure oynayabilecek bir Priest .

Beta sunucusunu da alışma sürecini hızlandırabileceğimiz bir fırsat olarak görüyoruz ve betada da oynamayı planlıyoruz.

Aşağıya daha önce oynadığımız bazı server lardan video linkleri ekliyorum ;

Clanımızda bizimle oynamak istiyorsanız ve online süresi sorununuz yok ise , Özel Mesaj yoluyla forum üzerinden benimle iletişime geçebilirsiniz.

Peki ya ben kimim ? Adım Ali , daha önce kullandığım bazı nickler de şunlar ; KaiserSchoze / MagnumOpus / Invictus / Osiris

Son düzenleme:
M

MagnumOpus

Guest
Konu güncellendi , şu anda priest alımımız devam etmektedir .

M

__MALAMADRE__

Guest
X serverdan şutu yedin yaranmaya burayamı geldin kaizerrr ali hahaha gemici seni xd kaliteli ekip felan değildir kesilince 10 gb vermeyen bir ekiptir ez
game ez life .

M

MagnumOpus

Guest
X serverdan şutu yedin yaranmaya burayamı geldin kaizerrr ali hahaha gemici seni xd kaliteli ekip felan değildir kesilince 10 gb vermeyen bir ekiptir ez
game ez life .
X Serverda server sahibine ana avrat düz gidince şutu yediğim doğrudur :) Bir daha da oraya girme gibi bir niyetim yok. Bu arada yukarıdaki videoya istinaden ; o clan benim clanım değil . Gb yi vermesi gereken ben değilim . Git az ötede ağla .

Hakkımızda

• OldSchoolKO 14 yıldır v.1098 MYKO olarak alanında en iyiler arasına girmiş bir sunucudur. Eski hatıraları canlandırmak birinci önceliğimizdir. Profesyonel yönetim kadrosu ile siz değerli oyuncularımıza v.1098'i en iyi şekilde yaşatmaya devam edeceğiz. Bizi tercih ettiğiniz için sizlere minnettarız.

User Menu

Facebook'ta Takip Et