varsa öyle bi program bende alıyım hemenOOO PROGRAMCILAR GELDI 30 TL 15 GÜNLÜK KOXP SERİ CURE UZAKTAN ATAK SERI R+SKILL DEVAM MI HALA?
at pm chaosknıght a atsın download lınkını eskı oynadıklar pilavyerleri bana lınk vermıstı kaydetmedım gerek yokvarsa öyle bi program bende alıyım hemen![]()
valla cok lazımat pm chaosknıght a atsın download lınkını eskı oynadıklar pilavyerleri bana lınk vermıstı kaydetmedım gerek yok![]()
ıftıra atmak nekadar kolay oyle degılmı at camuru ve otur kosene seyretOOO PROGRAMCILAR GELDI 30 TL 15 GÜNLÜK KOXP SERİ CURE UZAKTAN ATAK SERI R+SKILL DEVAM MI HALA?
yaw sende bı bıtmedn amk hangı sw gırsem karsıma cıkıorsun senı okcuda cıplak kesıorm gelmssın burda okcu team kurmaya calısıorsun once oynadgn jopu oynamayı ogren ondan sonra gel kur teamını yada old knıghta gerı don belkı 2 3 ezık keser egonu tatmın edersınvarsa öyle bi program bende alıyım hemen![]()
noldu la niye ağlıyosun böyle köpek okcu diye seni oynarım aslan parçası gelip forumda klavye delikanlılığı yapacağına oyun açılınca pm atyaw sende bı bıtmedn amk hangı sw gırsem karsıma cıkıorsun senı okcuda cıplak kesıorm gelmssın burda okcu team kurmaya calısıorsun once oynadgn jopu oynamayı ogren ondan sonra gel kur teamını yada old knıghta gerı don belkı 2 3 ezık keser egonu tatmın edersın
boş yapma aslan icraat lazım banahahaha![]()
oynarmıs dostum sana karsı oynamıs olmasam boyle konusmam ayın 3. bekle
sabırsızlanıyorum aslan parçasıICRAATI GORUCEKSIN FAZLASIYLA