Aliii iyiki geldin Alii bu Osko ben bitirdi. :) başarılar kardeşim :)
R RazorChallenger Guest 12 Nis 2018 #22 seqo4646' Alıntı: ALİİİİİİİ ADAMSIN ADAMM YINEMI MAGE MixedXYLENE Genişletmek için tıkla ... vay sekoo aynen kanka mele çok yoruyor beni
seqo4646' Alıntı: ALİİİİİİİ ADAMSIN ADAMM YINEMI MAGE MixedXYLENE Genişletmek için tıkla ... vay sekoo aynen kanka mele çok yoruyor beni
R RazorChallenger Guest 12 Nis 2018 #23 Mirana' Alıntı: Aliii iyiki geldin Alii bu Osko ben bitirdi. başarılar kardeşim Genişletmek için tıkla ... haha cansın kardeşim başarılar paslaşalım oyunda Tepkiler: Mirana
Mirana' Alıntı: Aliii iyiki geldin Alii bu Osko ben bitirdi. başarılar kardeşim Genişletmek için tıkla ... haha cansın kardeşim başarılar paslaşalım oyunda
S seqo4646 Guest 12 Nis 2018 #24 RazorChallenger' Alıntı: vay sekoo aynen kanka mele çok yoruyor beni Genişletmek için tıkla ... yaw bırak ali daa db malice tek al cık guzeldı nerden bulastın yıne mageye nyse ırk ve orda oyncam bnde .) Tepkiler: RazorChallenger
RazorChallenger' Alıntı: vay sekoo aynen kanka mele çok yoruyor beni Genişletmek için tıkla ... yaw bırak ali daa db malice tek al cık guzeldı nerden bulastın yıne mageye nyse ırk ve orda oyncam bnde .)
A AwakeGoldenLR Guest 12 Nis 2018 #25 gardaşım iyi oyunlar bol şanslar ekibin güzel ''ne yaparsan yap boş yapma,adam Satma,aç gözlü olma,hırsızlık yapma'' ARİSTOTELES...
gardaşım iyi oyunlar bol şanslar ekibin güzel ''ne yaparsan yap boş yapma,adam Satma,aç gözlü olma,hırsızlık yapma'' ARİSTOTELES...
R RazorChallenger Guest 12 Nis 2018 #26 AwakeGoldenLR' Alıntı: gardaşım iyi oyunlar bol şanslar ekibin güzel ''ne yaparsan yap boş yapma,adam Satma,aç gözlü olma,hırsızlık yapma'' ARİSTOTELES... Genişletmek için tıkla ... Sağolasın hamza.
AwakeGoldenLR' Alıntı: gardaşım iyi oyunlar bol şanslar ekibin güzel ''ne yaparsan yap boş yapma,adam Satma,aç gözlü olma,hırsızlık yapma'' ARİSTOTELES... Genişletmek için tıkla ... Sağolasın hamza.