Independent clanı alımları .... [ Melee]

Human'mı olunmalı Karus mu ?

• Human

• Karus

• Yazı tura

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.

baskann

New Member
Kayıtlı Üye
25 Haz 2025
0
0
0
33
Merhaba arkadaşlar; [ creativee.ts3speak.com ]

Konuyu 2.kez açmak yerine güncelleme kararı aldım

[ Independent Clanını Osko'da yeni arkadaşlıklar dostluklar edinmek keyifli fakit geçirmek için kurulmuş ]

Öncelikle Full pus başlayacağız ve bizimle oynamak isteyenler en azından biraz olsun oyuna bir takım bir şeyler yatırmasını isterim ki oyundan daha fazla keyif ala bilelim ...

Clanımız daki oyuncular beta'da oynamış ve herkez bireysel olarak oyunculuğunu göstermiştir..
Fakat beta sonrası bazı arkadaşlarımızın aramızdan ayrılması gerektiğini düşündüm ve yeni arkadaşlar aramaya karar verdim buna dikkat { Her job u oynarım demeyin en iyisini seçin sonuçları ve emeğiniz boşa gitmesin }

Clandaki öncelikli eksiklerimiz Heal priest ve tp mage dir ... diğer job'lar alınmıyor diye bir şey yok ... Başvuru bilgilerinizi özel mesaj olarak yollayın ... Son başvuru tarihi 16 şubat ...

Son düzenleme:
  • Like
Tepkiler: Drago

baskann

New Member
Kayıtlı Üye
25 Haz 2025
0
0
0
33
hogwarda mı başvuruyosun kardeş bu nasıl bi açıklama :D
Bu cevabınla her hangi bir ilişkilendirmeyi şahsen ben yapmadım sadece kendimi tanıttım clan kuracağımı ve düşüncelerimi belirttim emin ol hogwarts a kayıt olsaydım mage team açardım kurardım ! :D

liklaklak

New Member
Kayıtlı Üye
19 Eyl 2024
1
0
1
32
Bu cevabınla her hangi bir ilişkilendirmeyi şahsen ben yapmadım sadece kendimi tanıttım clan kuracağımı ve düşüncelerimi belirttim emin ol hogwarts a kayıt olsaydım mage team açardım kurardım ! :D
yakışıklı bi asas aççan sarı saçlı mavi gözlü sikicen herkesi napcan mage teamı :D

baskann

New Member
Kayıtlı Üye
25 Haz 2025
0
0
0
33
felsefe parçala sen forumdan clan topliyan diyim devamını getiren getirsin karakterden bahsetme ;)
Forumdan clan toplamaya calışınca karakterden bahsetmicem sen burda bana laf yetiştirmeye calışınca olgun böyle şah şahlı bir insan olacaksın birde göz kırmış mk ergeni ya kime ne laf sokuyorsa canı sıkılan beni buluyor mk götü karası

onlineko20

New Member
Kayıtlı Üye
7 Ağu 2025
0
0
0
34
Forumdan clan toplamaya calışınca karakterden bahsetmicem sen burda bana laf yetiştirmeye calışınca olgun böyle şah şahlı bir insan olacaksın birde göz kırmış mk ergeni ya kime ne laf sokuyorsa canı sıkılan beni buluyor mk götü karası
amk evladi küfür ediyosun yok gevşek falan gevşiyen sensin sen kimsin sana laf edip olgunlaşıcam oğlan kılıklı oyunda görüşürüz raahat olun

R

Rihannastyl

Guest
yarın sabah 8.30da online olmayanlar clandan ihraç edilecektir

Hakkımızda

• OldSchoolKO 14 yıldır v.1098 MYKO olarak alanında en iyiler arasına girmiş bir sunucudur. Eski hatıraları canlandırmak birinci önceliğimizdir. Profesyonel yönetim kadrosu ile siz değerli oyuncularımıza v.1098'i en iyi şekilde yaşatmaya devam edeceğiz. Bizi tercih ettiğiniz için sizlere minnettarız.

User Menu

Facebook'ta Takip Et