J
Dostum bak anlamadığınız konu ne biliyomusun bizim kendimizi büyüttüğümüz felan yok biz oyunumuzu oynuyoruz koxp,hile bilmem ne diye bizim üzerimizden prim yaptığınızı sanarak bizi büyüten sizsiniz yaptığımız icraatler belli “Hi Team” in adını büyütmek için biz sizin gibi sağda solda insanlara hile demiyoruz biz sahada player lık konuşturarak adımızı büyütüyoruz betanın başından beri oynuyoruz madem koxp var bizde neden ban yemiyoruz gm ler babamızın oğlumu ? O yüzden bu konu altında boş yapmayı bırakın sizi son bir kez daha si..... takıp cevap verdim ama bu gerçekten son çünkü malum eşşeklik baki kalıyo ne kadar anlatırsan anlat.ne çok seviyorsunuz rolünüzü büyütmeyi
Ya olum şu yazdığının türkçe meal i nedir amk ne anlatmaya çalıştın sen yaKankam Rol büyütmeyi kenara bırakda başka birşey söylicem . Ne çok seviyorsunuz rolünüzü büyütmeyi . Birbirinize ettiğiniz iltifatları siktir edin
Ulan Dalyaprak hadi ben seni anlamadım yazdıklarından kendin bişey anlıyomusun sen , bizi eleştirme gir hadi neler yapabiliyosun oyunda görelim.Sizi anlayamayandan cok şey beklemeyin
Ulan seni mk çöpçüsü gelmiş ne anlatıyorsn heh ibine ? Hiçbir vasfınız olmadan girip birde polüm yapyrsnz fare suratlı piç bş yapmayı kes dalgana bak, sonra yok küfür ediliyor yok şu yok bu, Sizin gibi çöpçülere sövmemek mümkünmü ? @FlyingDagger isimli ağzı doluyken konuşmaya çalışan hırsız arkadaş, burda sağın solun yorumunu beğenecğine, insan olmaya çalışsın, bıraksın milletin emeğine göz dikmeyi ...Kankam Rol büyütmeyi kenara bırakda başka birşey söylicem . Ne çok seviyorsunuz rolünüzü büyütmeyi . Birbirinize ettiğiniz iltifatları siktir edin
Acıyorum ev halkına, Allah sabır versin ..Sizi anlayamayandan cok şey beklemeyin
Biz daha çok hıçkıra hıçkıra ağlatmayı seviyoruz dostum, fazla açlpta boş yapma olurmu ?ne çok seviyorsunuz rolünüzü büyütmeyi
Burda koxp çalışmıyor yanlız lk gün pknızı atar cıkarsınız tutunamazsınız
O başka birşeye tutundu Aldığı Haz'dan dolayı bırakmak istemiyorEkli dosyayı görüntüle 357
ÇOK HAKLISIN TUTUNAMADIK DİREK YARA YARA GİRDİK VE YARIN SON GÜN BİZ HALA BURADAYIZ NE "KOXP" DİYE BAN YİYEN OLDU NE BAŞKA BİR "HİLEYE" ADIMIZ KARIŞTI SORMASI AYIP SİZ NEREDESİNİZ YOKSA TUTUNAMADINIZ MI ?
Aslan parçası kendini çok güzel tanımlamışsın bize gerek kalmamış fakat buna ek olarak anan ve bacın sağlam kalsın istiyosan git başka yerlerde makara yap he yok ben götüme çok güveniyorum dersen oyun içi beni bul kc sine nakit ine canın nasıl isterse ws atalım. Şunu da söylemek isterim çok delikanlıydınız ya oyun içi ws turnuvasında 4v4 de bize rakip bulamadılar o ara nerdeydiniz ?
Aslan parçası kendini çok güzel tanımlamışsın bize gerek kalmamış fakat buna ek olarak anan ve bacın sağlam kalsın istiyosan git başka yerlerde makara yap he yok ben götüme çok güveniyorum dersen oyun içi beni bul kc sine nakit ine canın nasıl isterse ws atalım. Şunu da söylemek isterim çok delikanlıydınız ya oyun içi ws turnuvasında 4v4 de bize rakip bulamadılar o ara nerdeydiniz ?