KLAN TANITIM HayirdirAMK !!!

• Konbuyu başlatan HayirdirKARDES
  • Başlangıç tarihi
H

HayirdirKARDES

Guest
Beklediğimiz güzel haber geldi vakit belli her zamanki gibi çok zevkli olucağından şüphemiz yok uzun zevkli BOL PKLI Bir server olması dileğiyle

Hayirdir Ekibi olarak bizde DEIMOS'DAYIZ Herkese başarılar Şimdiden <3 :)

HayirdirKARDES
HayirdirMEZARiUS
HayirdirMOKOKO
HayirdirScreAMMM
HayirdirETOOOOOO
HayırdırBremıNN
HayirdirKelle
FAZLISANLIOGLU

Son düzenleme:
H

HayirdirKARDES

Guest
talia nin nasil oldugu bilmicek kadar bu knight oynuyorsun kardes talia giyersen öyle gözükmez party 5 6 atmadik xd bot
kardeşim benden iyisiniz tamam ama konuşabilmemiz için önce türkçe okuyup anliyabilmen ve konuşup yazabilmen gerekiyor lütfen TDK'Ya başvur eğitimini al sonra aramıza katıl lütfen <3

S

sananekirmanci

Guest
kardeşim benden iyisiniz tamam ama konuşabilmemiz için önce türkçe okuyup anliyabilmen ve konuşup yazabilmen gerekiyor lütfen TDK'Ya başvur eğitimini al sonra aramıza katıl lütfen <3
part 5 6 atmak lazimdi talia giydik lan ölmüyoruz lan bot yayinda zırlıyorsun burda kral oluyorsun neden mele bastin peki onu söylermisin xd

H

HayirdirKARDES

Guest
part 5 6 atmak lazimdi talia giydik lan ölmüyoruz lan bot yayinda zırlıyorsun burda kral oluyorsun neden mele bastin peki onu söylermisin xd
hemen açıkliyim canım kardeşim senin anlicağın şekilde ne turnuvada kendi komutuma o swdeki nede sonradan o db için aldığım birkaç kişiye güvenmediğim için mele bastım ve 2. oldum :) cünkü ne benim çarlara girin ws var diye milleti sokup kendi adamımı cıkarıcak bir karakterim vardı :D nede ağlicak sağa sola bok atıcak bahanem :D o swde melede daha iyi olcağımıız düşünüp yaptık ve yapabiliceğimizin en iyisni yaptık :D belli baya takip etmişsin <3 :D

• Like
Tepkiler: Tsigalko
P

PATHRONN

Guest
Magede hep zirvedeydik , Mele bastık 1vs1 turnuvasını kazandık, 8vs8 turnuvası 2. ' si olduk .. Birazcık saçmalamıyormusun sence de?

H

HayirdirKARDES

Guest
önce adam gibi 2dakika konuşmayı becer 1 yayında sizle kapışırken evet kafayı yedim lan ölmüyor nova tekte düşüyor ama gene düşmüyolar dedim gecenin bilmem kaçı :D sonra fark ettimki üstünde talia var hepinizin :D ya kanka uzatmaya gerek yok bak inanın tamam siz daha iyisniz siz daha iyi playersiniz :*

M

MezariUS

Guest
Ben bu knight alemının vazgecılmezyım tabı senın de kardes :D

Hakkımızda

• OldSchoolKO 14 yıldır v.1098 MYKO olarak alanında en iyiler arasına girmiş bir sunucudur. Eski hatıraları canlandırmak birinci önceliğimizdir. Profesyonel yönetim kadrosu ile siz değerli oyuncularımıza v.1098'i en iyi şekilde yaşatmaya devam edeceğiz. Bizi tercih ettiğiniz için sizlere minnettarız.

User Menu

Facebook'ta Takip Et