Existence HUMAN MAGE/ MELE(ASAS) CLAN

• Konbuyu başlatan .MiracLe.
  • Başlangıç tarihi
M

.MiracLe.

Guest
Arkadaşlar selam önceki serverlardan tanıştığımız üzere bu serverda da yerimizi alacağız malum diğer server da ilk 5 de yerimizi aldığımız gibi burda da sizlerle beraberiz.
Clan ismimiz sürekli değişiyor canımız ne isterse onu koyuyoruz acıkcası, geçen serverda okcu olarak başlayıp mage olarak devam ettik 3 kral cıkardık bunda da hedefimiz kendimizi kasmadan yine aynı şekilde mage olarak devam etmek, bir kaç mage eksigimiz var şöyle seviyeli mi seviyeli bizi tanıyan yaşça büyük ve nova atabilen muhabbeti güzel arkadaşları aramızda görmek isteriz,
Burdan bana özel mesaj yoluyla ulaşabilirsiniz ismim Rüzgar yaş 27 altta da bulundugumuz fotolara ulaşabilirsiniz Saygılarımla iyi oyunlar efenim.
Dipnot : tercihen mage oynamış kişiler
Miracle nickinden oyun içerisinde bana ulaşabilirsiniz
Kemik kadromuz tamamlanmıştır
Yedek gelmek solo oynamak isteyen herkese kapımız açıktır.
Existence.clants.org gelebilirsiniz
Başvurmak isteyen arkadaşlar bana öm atarsa sevinirim
Edit : Son durum

ExMiracLe
ExMiraLay
Exorcist
ExJigolo
ExPumpit
ExNinetales
ExJumbo-değişecek
AngeL priestimiz
Yedekler ;
SmallButEffective
ExDrj

Mele Clan için Başvurular;

Arkadaşlar 8 +2 mage i tamamladık şimdi de eksik olan mele (asas )tarafa 3 4 kisi alım olacak
Buradan benimle iletisime geçebilirsniz

Olmadığım süre içinde saygılı ve bilgili bir komutcu arıyorum ilgilenen varsa dönüş yapsın :)

Son düzenleme:
M

.MiracLe.

Guest
Bu arada arkadaşlar icimizdeki çocuk henüz ölmediği için bu yaşta bile olsak pokemon nickleri koymayı düşünüyoruz fikirlerinizi de özel mesajdan atabilirsiniz.

M

.MiracLe.

Guest
Başvuru yapacak arkadaşların öm den dönüş yapması rica olunur

M

.MiracLe.

Guest
Kemik kadro tamamlanmıştır yedek olarak oynamak isteyen clanda takılmak isteyen arkadaşlarda gelebilir kimseyi yalnız bırakmıcaz :)

M

.MiracLe.

Guest
Mele clan için ASAS alımlar devam ediyor.

Son düzenleme:

Hakkımızda

• OldSchoolKO 14 yıldır v.1098 MYKO olarak alanında en iyiler arasına girmiş bir sunucudur. Eski hatıraları canlandırmak birinci önceliğimizdir. Profesyonel yönetim kadrosu ile siz değerli oyuncularımıza v.1098'i en iyi şekilde yaşatmaya devam edeceğiz. Bizi tercih ettiğiniz için sizlere minnettarız.

User Menu

Facebook'ta Takip Et