KLAN TANITIM EvilGeniuses

• Konbuyu başlatan WtF
  • Başlangıç tarihi
W

WtF

Guest
Clanı beraber kurduğum canım arkadaşım, abim, dostum olan Vernel(Turgay Ekinyazan) anısına bu clan ismi kullanılacaktır. Herkese başarılar iyi eğlenceler.

WtF
Wacco
KingsLeaWolf
Musashi
Gk2
KaiserSchoze
LostControl

Bize bırakmış olduğu anılar her daim kalbimizde, zihnimizde yaşayacaktır.

Son düzenleme:
C

Carpediem

Guest
Başın sağolsun dostum .. Alım var mıdır clana job asas full pus başlıcam yaş 27

• Like
Tepkiler: WtF
M

Midoriya

Guest
MEKANI CENNET OLSUN ALLAHTAN AILESINE SABIRLAR DILIYORUM , KENDISIYLE SADECE 1 KEZ 4KODA TW PARTYDE DENK GELDIM BIRDAHA OYUNDA GOREMEDM , AMA HEP OYNAMAK ISTEMISIMDIR KENDISIYLE . SIZIN GIBI VEFALI DOSTLARI OLDUGU SURECE BU ARKADASIMIZI UNUTMAYACAKTIR BU SERVER..

• Like
O

ozkan443

Guest
Kimin ne zaman vefat edeceği bilinmez herkes kayıp gidiyor hepimiz birgün gideceğiz belki bugün belki yarın hayırlısı olsun hakkında allah yardımcısı olsun

• Like
K

KillerShy--WACCO

Guest
Güzel bir ortam güzel bir server tek eksiğimiz ebedi yolculuğa ugurladigimiz can dostumuz. Turgay kardeşimiz icin tekrar bu servardayiz

Wacco-- KillerShy :)

Son düzenleme:
W

WtF

Guest
MEKANI CENNET OLSUN ALLAHTAN AILESINE SABIRLAR DILIYORUM , KENDISIYLE SADECE 1 KEZ 4KODA TW PARTYDE DENK GELDIM BIRDAHA OYUNDA GOREMEDM , AMA HEP OYNAMAK ISTEMISIMDIR KENDISIYLE . SIZIN GIBI VEFALI DOSTLARI OLDUGU SURECE BU ARKADASIMIZI UNUTMAYACAKTIR BU SERVER..
Sağ olasın

E

ExtremeMassive

Guest
hos geldınız wtf sızın baslıyor olmanız guzel dişli rakiplere ihtiyac var yeniler sarmıyor hacı :) toparlanmaya bak guzel zamanlar yasayacagız

• Like

Hakkımızda

• OldSchoolKO 14 yıldır v.1098 MYKO olarak alanında en iyiler arasına girmiş bir sunucudur. Eski hatıraları canlandırmak birinci önceliğimizdir. Profesyonel yönetim kadrosu ile siz değerli oyuncularımıza v.1098'i en iyi şekilde yaşatmaya devam edeceğiz. Bizi tercih ettiğiniz için sizlere minnettarız.

User Menu

Facebook'ta Takip Et