KLAN TANITIM ELT Clan Tanıtımı

• Konbuyu başlatan DragonialZ
  • Başlangıç tarihi
D

DragonialZ

Guest
Merhaba arkadaşlar;

ELT Clanı olarak myko oynama isteğiyle USKO'nun tekrar 1299 olması haberleri üzerine toplanıp daha sonrasında bu OSKO'ya girme kararı aldık.
Elimizden geldiğince OSKO'ya değer katmaya ve eğlenceli vakit geçirmeye geldik.
Hepimiz için eğlenceli bir oyun olması dileğiyle.

---------------Human--------------

SainTBaroN - Clan Başkanı - Priest (28)
ReDBaroN - Roque (28)
SainTMortaL - Mage (28)
xxSaintPeterxx - Roque (28)
DANTE_ - Warior (28)
Forrazi - Priest (26)
McRazoR - Roque (28)
KULAKSIZ - Warior (26)
JonSnow - Roque (26)
DenizBey - Warior (26)
Mithra - Mage (25)
DOYOUWANNADİEWİTHME - Warior (27)
Kotrah - Roque (26)
Decadence - Roque (25)
GazozCuNuri - Roque (27)
YapmaCemiL - Roque (27)
BOSPHORUS - Roque (28)

Clan alımları noktasında bizimle iletişime geçerseniz gerekli dönüşü size yaparım.
Discord zorunlu sohbet, muhabbet, exp ve pk her şey var. Saygısızlık yok.

Biraz görsel;

Son düzenleme:

wyzteam

New Member
Kayıtlı Üye
7 Ağu 2025
1
0
1
30
eltarcher nerde :) xigenonda elt clanının yaş ortalaması baya bir büyüktü. İnsanlar büyürken siz kücülüyorsunuz galiba :D

D

DragonialZ

Guest
Bu konuda burada açılmışken konuşalım dostum. SainTBaroN ReDBaroN SainTMortaL ve DANTE_ (Tamago) ELT clanında oynadık. Zaten DANTE_ Malezyalı diğer pek çok arkadaş da yabancıydı. O dönem serverde oynayan arkadaşlar tanıyacaklardır. DANTE_ nickinin koyulma sebebi daha tanınan ve sevilen bir nick arkadaş kullanmak istedi, aynı şekilde xxSaintPeterxx (WaitForMe) nicki de yine o dönemde oynayan Malezyalı bir arkadaşa aitti. Yargı kolay verilir yalnız seninle tartışmaya ya da bir şeyler kanıtlamaya ayıracak hiç enerjim yok dostum. Öyle ya da böyle gör hiç fark etmez. İyi oyunlar diliyorum sana. Bol eğlenceler.

wyzteam

New Member
Kayıtlı Üye
7 Ağu 2025
1
0
1
30
Bu konuda burada açılmışken konuşalım dostum. SainTBaroN ReDBaroN SainTMortaL ve DANTE_ (Tamago) ELT clanında oynadık. Zaten DANTE_ Malezyalı diğer pek çok arkadaş da yabancıydı. O dönem serverde oynayan arkadaşlar tanıyacaklardır. DANTE_ nickinin koyulma sebebi daha tanınan ve sevilen bir nick arkadaş kullanmak istedi, aynı şekilde xxSaintPeterxx (WaitForMe) nicki de yine o dönemde oynayan Malezyalı bir arkadaşa aitti. Yargı kolay verilir yalnız seninle tartışmaya ya da bir şeyler kanıtlamaya ayıracak hiç enerjim yok dostum. Öyle ya da böyle gör hiç fark etmez. İyi oyunlar diliyorum sana. Bol eğlenceler.
estağfurullah kardeşim sadece merakımı biraz ironik şekilde belirttim. Kimseyi yargılamak haddimize değil. hoş geldiniz iyi oyunlar

A

Ambassador

Guest
S.a adım tayfun yaşım 30 warrior yada asas oynayabiliyorum bende sizin gibi uskoya dönerim düşüncesindeyim ama yok 2 3 ay sonra diğer serverlari gibi olacak bana da yer varsa warrior karakterle katılabilirim aranıza yoksa da canınız sağolsun bı asas açar sola takılmaya devam ederiz

P

Patriotic

Guest
Açıkçası bütün bu tanıtımdan beni yorum yapmaya iten tek şey saygısızlık yok cümlesi oldu.
Çünkü şimdiye kadar birçok clana girdim yeri geldi liderlik yaptım ama girdiğim clanlarda genelde saygı konusunda hep problem yaşadım ve clandan ayrılmak zorunda kaldım o yüzden bir süredir solo olarak devam ediyorum bunun nedenlerinden bir diğeri ise clanda kemik bir kadro oluşmuş olması ve yeni katılanların hep dışlanıyor olmasıydı, eğer gerçekten clan ortamında küfür, argo veya ahlaka aykırı diyaloglar geçmiyorsa ve en önemlisi kıdem gözetmeksizin adaletli davranılıyorsa aranızda olmaktan mutluluk duyarım..
Yaş 29
Job Asas
Official de herkese iyi eğlenceler..

A

alonemoon

Guest
Merhaba bende mage olarak bu oyuna yıllarını vermiş bir arkadaşım. yaşım 27 tek başıma oynamak istemediğim için klan arayışına girdim. 10 seneden fazladır mage oyuncuyusum. Başka bir job ile oynamadım. Teşekkürler

B

BOSPHORUS

Guest
özel mesaj attım olumlu olumsuz dönüş yaparsanız sevinirim

S

soL

Guest
Açıkçası bütün bu tanıtımdan beni yorum yapmaya iten tek şey saygısızlık yok cümlesi oldu.
Çünkü şimdiye kadar birçok clana girdim yeri geldi liderlik yaptım ama girdiğim clanlarda genelde saygı konusunda hep problem yaşadım ve clandan ayrılmak zorunda kaldım o yüzden bir süredir solo olarak devam ediyorum bunun nedenlerinden bir diğeri ise clanda kemik bir kadro oluşmuş olması ve yeni katılanların hep dışlanıyor olmasıydı, eğer gerçekten clan ortamında küfür, argo veya ahlaka aykırı diyaloglar geçmiyorsa ve en önemlisi kıdem gözetmeksizin adaletli davranılıyorsa aranızda olmaktan mutluluk duyarım..
Yaş 29
Job Asas
Official de herkese iyi eğlenceler..
Duygularıma tercüman olmuşsunuz. Arada bir oynayasım gelse dahi girip bakardım kafa dengi birilerini bulup, saygı çerçevesi içinde eğlenerek oynayabileceğim bir kadro var mıdır acaba diye. Sonuç genelde hüsran olurdu.
Bunca zamandır ilk defa zirveye ulaşmak için hırs yapıp birbirini kırarak oynayan bir ekipten ziyade, oyunun keyfini çıkarıp nostalji yapan bununla birlikte de iyi bir noktada durmayı başarabilen bir topluluk görüyorum. Bu izlenim için ELT clanına teşekkürler.
Patriotic'in söylediklerine katılarak aranızda bulunmaktan mutluluk duyacağımı belirtmek isterim.

Yaş 25
Job: Archer/Asas.
Başarılar.

• Like
Tepkiler: Patriotic
D

DragonialZ

Guest
hocam özel mesajdan ulaşırsanız çok memnun olurum. Buradan kesin dönüş yapamıyorum. İlginiz için çok teşekkür ederim.

Hakkımızda

• OldSchoolKO 14 yıldır v.1098 MYKO olarak alanında en iyiler arasına girmiş bir sunucudur. Eski hatıraları canlandırmak birinci önceliğimizdir. Profesyonel yönetim kadrosu ile siz değerli oyuncularımıza v.1098'i en iyi şekilde yaşatmaya devam edeceğiz. Bizi tercih ettiğiniz için sizlere minnettarız.

User Menu

Facebook'ta Takip Et