Clan arayanlar içeri { Melee }

baskann

New Member
Kayıtlı Üye
25 Haz 2025
0
0
0
33
CLAN ALIMLARIMIZ KAPANMIŞTIR İYİ OYUNLAR

Son düzenleme:

baskann

New Member
Kayıtlı Üye
25 Haz 2025
0
0
0
33
Online süresi yüksek 7/24 düşününen son bir kaç kişi hemen forumu doldurun

sezgingzdk

New Member
Kayıtlı Üye
1 Kas 2024
0
0
0
32
şuan priest ve tp mage açığımız bulunmakta iletişim halindeyiz diğer joblar konusunda alımlarımızda olacaktır.

A

Andramelech

Guest
Başvuru ? Aylık 5000TL maaşlı işçi arar gibisin kardeş

sezgingzdk

New Member
Kayıtlı Üye
1 Kas 2024
0
0
0
32
hocam başvuru formu hem iletişim bilgileri içermesi hemde daha sağlıklı sonuç alıyoruz bu şekilde oo gardaş gel bizle başla demek yerine biz gelecek insanlarada clanın dış ilişkilerinide düzenli tutmak için bu şekilde yapıyoruz bizzat ben 25 yaşındayım ve diğer asist arkadaş ile gerek exp gerek drop yerlerini yoğunlukta yapılacak işleri kararları herkezin menfaati üzerine veriyoruz zaten görüştüğüm insanlardan hiç biri ne konuşmam nede tavırlarımdan rahatsız olmadı biz işimizi bu şekilde hallediyoruz kardeşim 2 gün sonra ana avrat sövülecek bir ortam değil bizimkisi clanda 100 kişide olsa herkese eşit şekilde davranmak amaçlı sistemli bir şekilde emek veriyoruz 5bin tl benzetmene gelecek olursak kardeşim hiç oynamadığın insanların yanına girip ahaha ananı bacını muhabbeti çevirmek hoşuna gidiyorsa tabi oda kendi tercihin biz bu şekilde yapıyoruz işimizi ben daha önce rememberme ve zerotoralence clanlarında asistlikte yaptım 15 li yaşlarımda gerek online kalma süresi gerek pk sırasında atiflik bunların hepsi bir çizelge şeklinde olacak clan başkanı veya arkadaşı eşi dostu götünü kaşıyarak item v.s alamaz bizim sistemimizde hem çalışanlar hemde durumu müsait olmayanlar için en iyi araştırma ve planı yaptık kardeşim sürekli konu altına alaycı tavırla veya laf sokma hevesindeki arkadaşlar bu durumları göz önünde bulundurursa sevinirim iyi günler herkese iyi oyunlar.

uygar

New Member
Kayıtlı Üye
20 Eyl 2024
2
0
1
37
Oğlum Burda Çamur Atanlara Lysippos Olarak Oyunda İyi Çamur Atacam Hepiniz Kralsınız Ama Sadece Ortamınızda :D Andramelech Herşeye Anlıyacagına Anladın Sen

sezgingzdk

New Member
Kayıtlı Üye
1 Kas 2024
0
0
0
32
hocam betada 2.sırada tamamladı clanımız burda önemli olan nokta yeni kurulan bir düzen ve bu düzendeki insanların uyumlu olması hem wp grubumuz hem ts grubumuz var oyunda afedersin ama yerlerde sürünmüceğimizi düşünüyorum açığımızı tamamladığımız zaman herşey güzel olacak bunun için emek veriyoruz.beta v1 de sıralamada 2.sırada sonlandırdık biz araştırmamızı v.s yaptık açıkcası diğer clanlarlada ilişkilerimiz var sohbet muhabbet çerçevesinde zaten ts adresimize dışardan insanlarda gelebilir benimle konuşunca hayata bakışınız değişecektir garanti ediyorum :D

uygar

New Member
Kayıtlı Üye
20 Eyl 2024
2
0
1
37
Lan oğlum dün ts mize geliyon şu yaptigina bak drago ben nexuiz

Hakkımızda

• OldSchoolKO 14 yıldır v.1098 MYKO olarak alanında en iyiler arasına girmiş bir sunucudur. Eski hatıraları canlandırmak birinci önceliğimizdir. Profesyonel yönetim kadrosu ile siz değerli oyuncularımıza v.1098'i en iyi şekilde yaşatmaya devam edeceğiz. Bizi tercih ettiğiniz için sizlere minnettarız.

User Menu

Facebook'ta Takip Et