Oyuncu Arıyorum ARANAN ADAM BULUNMUŞTUR HERKESE BAŞARILAR

• Konbuyu başlatan CANSIZZZ
  • Başlangıç tarihi
C

CANSIZZZ

Guest
ARANAN ADAM BULUNDU HERKESE BAŞARILAR :)

Son düzenleme:
V

VieTTo

Guest
YOK 24 SAAT AQ GİDİN 16 DEĞİL 8 SAAT Bİ YERDE CALISIN YAPACAGINIZ FARMIN 5 KATI ITEM ALIN TL İLE DAHA İYİ LAN

A

ASKINSONUHEPHUZUNDUR

Guest
Kardeş 1xWarrior alınır diye konu açmışsın kendini tanıtan her Allah'ın Kuluna yorum yapıyorsun alım var diye :) Nasıl bir team acaba bu ? Bir de clan full yazmışsın forumda her oyuncu tanıtımın altında yorumun var :) İnsanları kandırmayın.

C

CANSIZZZ

Guest
Kardeş 1xWarrior alınır diye konu açmışsın kendini tanıtan her Allah'ın Kuluna yorum yapıyorsun alım var diye :) Nasıl bir team acaba bu ? Bir de clan full yazmışsın forumda her oyuncu tanıtımın altında yorumun var :) İnsanları kandırmayın.
Aradığım adamı hala bulamadım ondan olabilir mi ? Her selam vereni clana almıyorum .

Son düzenleme:
H

hannibalbarca

Guest
adam warrior arıyorum deyip mageye de yazıyor prieste de yazıyor bi de clan ful son 1 kişi diyo herkese sdgsdgsgrf

P

Picotto

Guest
Uyarı aldınız 2. Defa forumda küfür görürsem süresiz uzaklaştırırım ikinizide.

Hakkımızda

• OldSchoolKO 14 yıldır v.1098 MYKO olarak alanında en iyiler arasına girmiş bir sunucudur. Eski hatıraları canlandırmak birinci önceliğimizdir. Profesyonel yönetim kadrosu ile siz değerli oyuncularımıza v.1098'i en iyi şekilde yaşatmaya devam edeceğiz. Bizi tercih ettiğiniz için sizlere minnettarız.

User Menu

Facebook'ta Takip Et