2015 "ADONIS" CLAN Generation ve KoHOLICS BURDAYIZ HERKESE SELAM

erecan72

New Member
Kayıtlı Üye
16 Eyl 2024
2
0
1
30
Belli başlı görüntüler paylaştığımda bizimle aynı dönem oynayan arkadaşlar bizi hatırlar iletişimimizin koptuğu arkadaşlarıda aramızda görürsek seviniriz yeni server umarız 2015 gibi vasat olmaz hepimiz keyifli bir oyun oynarız cümleten iyi oyunlar

Ekli dosyalar

• Like
Tepkiler: Drago ve CySinyoR

razor / ali

New Member
Kayıtlı Üye
18 Eyl 2024
1
0
1
31
burda olduguna sevindim aspo. Eskileri görmek güzel . Fotoğrafta yanında ki Bechstein çağlarmı ?

R

RAMBO

Guest
Yeni sunucu Diriliş'i sabırsızlıkla bekliyorum. Eski günler güzeldi. Şu anda askerim ama hiç önemli değil oynayacak fırsat ve zamanım var. Bir an önce betası başlasında oynayalım. Herkese şimdiden iyi oyunlar dilerim. Bu arada ben 2015 Adonis Bechstein. ;)

erecan72

New Member
Kayıtlı Üye
16 Eyl 2024
2
0
1
30
burda olduguna sevindim aspo. Eskileri görmek güzel . Fotoğrafta yanında ki Bechstein çağlarmı ?
tanıyamadım oyundakı pm neydi ? evet dogru bechstein kadromuz bu sefer daha geniş daha çok ses getireceğiz ADİL bir yaklaşımımız var katılmak isteyen arkadaşları bekliyoruz

erecan72

New Member
Kayıtlı Üye
16 Eyl 2024
2
0
1
30
hatırlar gibi oldum seni bi clanın leaderliğini yapıyordun ırk humandı dımı ?

• Like
Tepkiler: Drago

Hakkımızda

• OldSchoolKO 14 yıldır v.1098 MYKO olarak alanında en iyiler arasına girmiş bir sunucudur. Eski hatıraları canlandırmak birinci önceliğimizdir. Profesyonel yönetim kadrosu ile siz değerli oyuncularımıza v.1098'i en iyi şekilde yaşatmaya devam edeceğiz. Bizi tercih ettiğiniz için sizlere minnettarız.

User Menu

Facebook'ta Takip Et