KLAN TANITIM CannabiS Clanı Üyeleri.

• Konbuyu başlatan CannabiS
  • Başlangıç tarihi
C

CannabiS

Guest
Serwera Mele Team Olarak Başlamayı düşünüyoruz.
Sizden Ricam Kimse k0xp kullanmasın.
hakkıyla emeğiyle ve bileğiyle oyun oynayıp kazanmanızın şerefine. Herkeze Başarılar Dilerim.

Wish_MasteR
Lucas
Wangard
Riddick
Fearless
Sharb0n
IDaisuke
OptimuSPrime
DraculaRevengeSoul
Kimyasal
HAMMER
Twain
MimarBEY

M

Musashi

Guest
Zaten kimsenin Koxp kullanma ihtimali yok. Kullananda banlanır :)

D

dumanyus33

Guest
dostum daha önce oynadın mı bilmıyorum ama avcısoft işini gercekten güzel yapan bi platform.uskoda bile koxpa çare bulamamışken ben kac yıldır gönül rahatlıgıyla oynuyorum.ha tbl vs oluyor onlarda kısa sürede banlanıyorlar.

C

CannabiS

Guest
Yourko.da oynadım Oldschoolkoda ilk oynayışım.Olmasın be dostum hiç kimse hile kullanmasın Player zaten bileğinin hakkıyla oynar.

C

CarlosBaccA

Guest
Clanında Keşke hiç K0xper görmemiş Olsaydin Prime Bile K0xptan ban yenip Ncs Atildi ,Şimdi Diceksin arkadaş Girmiş Chara Açmiş Vs Onlarida Geç boşuna algi Yaratmaya çalişma. Burasi AVCISOFT Kullanmaya Çalişan bile ban yiyor

C

CannabiS

Guest
:D Uzun yıllardır oynadığım şu Knıght hayatımda daha 1 kere k0xp kullanmadım k0xp ile carım hacklendi.
Madem Çok iyi biliyorsun beni. E avcısoftta görelim marifetlerinizi...

C

CarlosBaccA

Guest
Merak etme Gayet iyi biliyorum, Bizim İcraatlarimiz belli Siz bence Elinizden gelen eniyisini Yapmaya özen Gösterin Aksi Taktirde Burasi AVCISOFT Burada Tutunmak Kolay Değil.

C

CannabiS

Guest
Human Mele Olarak Oyuna Başlıycaz Nasipse. Sen ve ekibini Karşı sahalarda görmek isteriz ben pek klavyeden yazmam Z skill ve Tormentim Konuşur.

O

ozancyldz

Guest
Merak etme Gayet iyi biliyorum, Bizim İcraatlarimiz belli Siz bence Elinizden gelen eniyisini Yapmaya özen Gösterin Aksi Taktirde Burasi AVCISOFT Burada Tutunmak Kolay Değil.
Bizi bilen biliyor bizim kemik kadromuzda hiçbir zaman koxp olmamıştır dışardan aldığımız adamlar açar açmaz bilemem bu benide ilgilendirmez herkesin kendi yaptığı kendine Dediğin gibi burası AVCISOFT geçersin takımınla karşı ırka kim ne kadar tutunabiliyor görürüz kardeşim güzel bir oyun olması dileğiyle..

• Like
Tepkiler: CannabiS
C

CarlosBaccA

Guest
Bizi bilen biliyor bizim kemik kadromuzda hiçbir zaman koxp olmamıştır dışardan aldığımız adamlar açar açmaz bilemem bu benide ilgilendirmez herkesin kendi yaptığı kendine Dediğin gibi burası AVCISOFT geçersin takımınla karşı ırka kim ne kadar tutunabiliyor görürüz kardeşim güzel bir oyun olması dileğiyle..
Problem Yok, Karus Tarafında Yer Alicağiz. İyi forumlar.

Hakkımızda

• OldSchoolKO 14 yıldır v.1098 MYKO olarak alanında en iyiler arasına girmiş bir sunucudur. Eski hatıraları canlandırmak birinci önceliğimizdir. Profesyonel yönetim kadrosu ile siz değerli oyuncularımıza v.1098'i en iyi şekilde yaşatmaya devam edeceğiz. Bizi tercih ettiğiniz için sizlere minnettarız.

User Menu

Facebook'ta Takip Et