Saglam Mele player Kafaya oynayan Mele Team arıyor

• Konbuyu başlatan Suleyman
  • Başlangıç tarihi
S

Suleyman

Guest
Yüksek myko bilgime güvenerek ; uzun yıllar Asas ve , Warrior playerim ,Full Pus Full Onlıne Team arıyorum yas 27 Istanbul .
Saygı cercevesınde ıtem sorunu yapmayacak bırbırı ıle oynamış arkadaslar ıletısıme gecerse daha ıyı olur.
Önceki myko deneyimleri
-Yo**Ko
-Da**Ko
-Fr***Ko
-Ri****Ko
Ayrıca 2xxx 14xxx serverlerdede oynayıp eskiversiyonlardada bilgiye sahibim.

Son düzenleme:
N

Needfsug26

Guest
Hatta okçu bile oynayabiliyorum mu?
Aga zaten z1 yapiyorsun okçuda niye abarttin bu kadar ajshfalshdlsfh

C

CANSIZZZ

Guest
Yüksek myko bilgime güvenerek ; uzun yıllar Asas , Warrior , Priest komut hatta Okçu bile oynayabilen Full Pus Full Onlıne Team arıyorum yas 27 Istanbul .
Saygı cercevesınde ıtem sorunu yapmayacak bırbırı ıle oynamış arkadaslar ıletısıme gecerse daha ıyı olur.
Önceki myko deneyimleri
-Yo**Ko
-Da**Ko
-Fr***Ko
-Ri****Ko
Ayrıca 2xxx 14xxx serverlerdede oynayıp yeni versiyonlardada bilgiye sahibim.
Özelden iletişime geçelim konuşalım.

S

Suleyman

Guest
Hatta okçu bile oynayabiliyorum mu?
Aga zaten z1 yapiyorsun okçuda niye abarttin bu kadar ajshfalshdlsfh
2xxx okcu oynamamıssın belıı lr ıce nezaman atacagını 80 vurmayı onde tank olabılmeyı komut verıyorsan , 72 oynamayı bılmıyorsun bosa konusma :)

X

XaOQ

Guest
https://discord.gg/SF2dG6 kardeşim mele team'iz gelmek isteyen her arkadaşımızı bekleriz saygısızlık olmadığı sürece kafa dengi makara bi ortam vardır bekleriz. yada instagram (ozgurakdemirr) burdanda ulaşabilirsin.

S

Suleyman

Guest
Yüksek myko bilgime güvenerek ; uzun yıllar Asas , Warrior , Okçu oynayabilen Full Pus Full Onlıne Team arıyorum yas 27 Istanbul .
Önceki myko deneyimleri
-Yo**Ko
-Da**Ko
-Fr***Ko
-Ri****Ko
Ayrıca 2xxx 14xxx serverlerdede oynayıp eski versiyonlardada bilgiye sahibim.

Hakkımızda

• OldSchoolKO 14 yıldır v.1098 MYKO olarak alanında en iyiler arasına girmiş bir sunucudur. Eski hatıraları canlandırmak birinci önceliğimizdir. Profesyonel yönetim kadrosu ile siz değerli oyuncularımıza v.1098'i en iyi şekilde yaşatmaya devam edeceğiz. Bizi tercih ettiğiniz için sizlere minnettarız.

User Menu

Facebook'ta Takip Et