Clan Arıyorum Sağlam Mage ve Meele Team Arıyorum.

• Konbuyu başlatan ndr9192
  • Başlangıç tarihi
N

ndr9192

Guest
Merhaba Arkadaşlar ;

Oldschoolko açılışta başlayacağım. 2002 usko oyuncusu ve 2011 den sonra pvp mykolarda oynadım. Oldschool kodan önce Darkko dada yerimizi aldık.
1 ÇAR 2 KİŞİ OYNAYACAĞIZ . Full puss şekilde oyun giriş sağlayacağım. İstediğimiz oyundan zevk almak hem pk hem farm yapmak dost edinmek.

Yaşlar = 32 ve 26 yaşındayız. Online Süresi +12 saattin üzerinden olmakla çar 7/24 online olacaktır.
Her yiğidin kendine göre bi yoğurt yiyişi var derler bizimde kendimizce bi job oynayışımız var tabikide.

Warrior ( ağır derece ) - Mage ( Kolsuz ) - Priest ( İyi ) şeklinde job oynamışlığımız var clana uygun job açabiliriz. Şimdiden herkese başarılar dilerim.

X

XaOQ

Guest
https://discord.gg/SF2dG6 kardeşim mele team'iz gelmek isterseniz saygısızlık olmadığı sürece kafa dengi makara bi ortam vardır hiçbirşeyin lafı yapılmaz item vs.,aile gibi olabilcekseniz bekleriz. yada instagram (ozgurakdemirr) burdanda ulaşabilirsin

Hakkımızda

• OldSchoolKO 14 yıldır v.1098 MYKO olarak alanında en iyiler arasına girmiş bir sunucudur. Eski hatıraları canlandırmak birinci önceliğimizdir. Profesyonel yönetim kadrosu ile siz değerli oyuncularımıza v.1098'i en iyi şekilde yaşatmaya devam edeceğiz. Bizi tercih ettiğiniz için sizlere minnettarız.

User Menu

Facebook'ta Takip Et