Respect

• Konbuyu başlatan DiDi
  • Başlangıç tarihi
D

DiDi

Guest
Respect clanı olarak biz de serverde yerimizi alacağız.Clanımıza 1(bir)adet tp mage alımı olacaktır ilgilenen arkadaşlar forumdan ö.m ile ulaşabilir.Başlayacak olan bütün arkadaşlara başarılar dileriz.

Son düzenleme:
D

DiDi

Guest
Konu günceldir dostlar 1(bir)adet tp mage alımı yapılacaktır premiumunu çekmesi yeterli itemi cartı curtu vs. herşeyi bizden

D

DiDi

Guest
Konu günceldir dostlar 1(bir)adet tp mage alımı yapılacaktır premiumunu çekmesi yeterli itemi cartı curtu vs. herşeyi bizden

E

EXEPTU

Guest
mageleri hep iyi itemli olur. gidin 1 hafta sonra tokatlar çıkarsınız.

D

DiDi

Guest
Malesef canımı sıkacak kadar büyüyüp adam olamadınız zamanında clana gel diye yalvaran bebelersiniz clanindaki oyuncularına küfür eden clana clan demem siktir git şimdi haydi köyüne yıkık
8 yıllık pvp hayatımda kimseye yalvarmadım clana gel diye o yüzden salak yapıp da kendi rolünü büyütme fake nick açıp sağa sola sallamaya devam et sen yıkık olanın da kim olduğu belli :D

A

Antonis

Guest
Malesef canımı sıkacak kadar büyüyüp adam olamadınız zamanında clana gel diye yalvaran bebelersiniz clanindaki oyuncularına küfür eden clana clan demem siktir git şimdi haydi köyüne yıkık
Aga yüklenme fazla ağlatma şunu ya

I

IDrwenski

Guest
Kankham officialde neden şamar yiyip beta isteği bulunur acaba ? Dayağın sınırı yoktur

D

DiDi

Guest
Sana vericek şekerim yok :) özele yazarsın pazar günü hadi görüşmek üzere aslan parçaları
Valla korkak biri olduğunu şu postundan anladım senin gönlün olsun diye de vs atıcam seninle dediğim gibi ama bu forumdan ağlaya ağlaya uzaklaşacaksın :D

Hakkımızda

• OldSchoolKO 14 yıldır v.1098 MYKO olarak alanında en iyiler arasına girmiş bir sunucudur. Eski hatıraları canlandırmak birinci önceliğimizdir. Profesyonel yönetim kadrosu ile siz değerli oyuncularımıza v.1098'i en iyi şekilde yaşatmaya devam edeceğiz. Bizi tercih ettiğiniz için sizlere minnettarız.

User Menu

Facebook'ta Takip Et