Oyuncu Tanıtımı ...

L

lNihilist

Guest
Öncelikle herkese merhabalar ,

Oyuncu ve Klan Tanıtımı konseptinde oyuncu tanıtımı adı altında bir başlık bulunmadığını görmekteyim ve bu sebepten ötürü kendimizi tanıtmak vasıtasıyla yapmakta olduğumuz bu gönderiye " Oyuncu Tanıtımı " isimli bir başlık koymayı uygun gördüm ...

Gel gelelim asıl meseleye , şahsen ben 2014 yılına kadar USKO'da bir hayli vakit geçirdim ve bu vaktimin ilk yıllarında ( 2005-2010 ) genellikle "poke" olarak pek çok elit klan ve hesapta oynamaktaydım , 2014 sonrasında ise USKO nun bünyesinde ve oyun dinamiklerinde yaşanan bir takım problemler nedeniyle USKO yu boykot etme kararı aldım ve kişisel sunucular üzerinde oyun hasretimi gidermekteyim .
Şu sıralar boş vaktimin fazla olduğundan dolayı burada yer alarak aynı hasreti , yabancı kişisel sunucular da dahil olmak üzere pek çok kişisel sunucuda oynadığım bir dostum ve büyüğüm ile bu serüvende bizler de yer almaktayız . Normalde birkaç elit klan kendi bünyesinde bizleri USKO - Altar sunucusuna çağırmış ve güzel teklifler yapmış olmalarına rağmen biz şu son yıllarda uyguladığımız karardan dönmek istemediğimizi belirterek burada bulunmaktayız .

Nick'lerimiz : Xisc & Risc ... ( Belki bilenler bilir elbet ... )

En son yer almış olduğumuz bir kişisel sunucudan , küçük bir pk videosu ... :)

Bizleri tanıyan , bilen , sohbet etmek isteyen herkes oyun , forum veya diğer bağlantılar üzerinden bizlere ulaşabilirler .

Şimdiden herkese başarılar ve keyifli bir oyun deneyimi geçirmelerini dileriz ...
- Xisc ( Oguzhan )

• Like
Tepkiler: Decadence ve Osko

Hakkımızda

• OldSchoolKO 14 yıldır v.1098 MYKO olarak alanında en iyiler arasına girmiş bir sunucudur. Eski hatıraları canlandırmak birinci önceliğimizdir. Profesyonel yönetim kadrosu ile siz değerli oyuncularımıza v.1098'i en iyi şekilde yaşatmaya devam edeceğiz. Bizi tercih ettiğiniz için sizlere minnettarız.

User Menu

Facebook'ta Takip Et