(Oyuna TL Vermeye Acımayan)(+15 Saat on)(Yaş 27)(Mele Clan Aranıyor)

• Konbuyu başlatan enes853
  • Başlangıç tarihi
E

enes853

Guest
Öncelikle kendimi tanıtayım,

Yaşım 27 ve bu oyunu 15-16 yıldır oynuyorum.
Online Sürem ortalama +15 Saat
Class : Normalde Warrior Playerıyım ama Warrıor Arkasında Komutu dinleyebilen ve herkesin kendi işini güzelce yaptığı bir teamde bulunmadığında zevk alamadığımız için Asas oynamayı tercih ediyorum. (Asası da bilirim.)

Mic Varmı : Mic olmayan bu oyunda kaldıysa demekki yeteri kadar önem vermiyodur.

Full Pus mu : Full Pus olarak gireceğim zaten de oyuna TL yatırmaya acımayan birisiyim. Birileri karıya kıza para yedirir zevk için, birileri de oyuna :)

Aradığım Clan : Şunu söliyim daha yeni toplanmaya calısan, bi iki gireyim gb item yapıp satayım diyen, serverın başında farmla başlayıp sonunda hala farma devam eden teamler yazmazsa sevinirim. Benim aradığım yeri gelecek farmını yeri gelecek pk sını atacak, oyun bilgisi çok yüksek ve yeni değilde kemik bi kadroya dahil olmak istiyorum.

Teşekkürler.

Hakkımızda

• OldSchoolKO 14 yıldır v.1098 MYKO olarak alanında en iyiler arasına girmiş bir sunucudur. Eski hatıraları canlandırmak birinci önceliğimizdir. Profesyonel yönetim kadrosu ile siz değerli oyuncularımıza v.1098'i en iyi şekilde yaşatmaya devam edeceğiz. Bizi tercih ettiğiniz için sizlere minnettarız.

User Menu

Facebook'ta Takip Et