Oyun arkadaşı arıyorum

• Konbuyu başlatan ordinaryus
  • Başlangıç tarihi
O

ordinaryus

Guest
Öncelikle herkese iyi oyunlar. Karakterini ortak oynamak isteyen zamandan tasarruf etmek isteyen biri ile karakterini paylaşabilirim. Karşı tarafın güven için istenildiği bilgileri verebilirim.(İletişim, adres vs.) Çok uzun sürelerdir oyuna girmediğim için ve çalıştığım için bir team üyesi değilim. Bundan dolayı tek başıma karakter açıp çöp yapmak istemiyorum. Seviyeli bir şekilde oyun oynayıp muhabbet edilecek bir grup veya kişi arıyorum. 30 yaşındayım Bursa'da bir firmada pazarlama satış temsilcisiyim. 08:00-17:00 arası çalışıyorum. Hafta içi bu saatler dışında ve haftasonları full müsaitim. Karakterini emanet edecek kişinin item kitleme ücretini karşılayabilirim. Neticede herkes karakterini korumak isteyecektir. Bir nevi bu yaştan sonra pokelik yapılır :) Amacım iş dönüşü biraz stres atmak ve muhabbet. Şimdiden belirteyim dolandırıcı vs. gibi saçma yorumlar atılmazsa sevinirim. Buradan gelecek 3 kuruşa ihtiyacım yok. Okuyan herkese teşekkür ederim.

İletişimi forum özelden yapabilirsiniz.

Son düzenleme:

Hakkımızda

• OldSchoolKO 14 yıldır v.1098 MYKO olarak alanında en iyiler arasına girmiş bir sunucudur. Eski hatıraları canlandırmak birinci önceliğimizdir. Profesyonel yönetim kadrosu ile siz değerli oyuncularımıza v.1098'i en iyi şekilde yaşatmaya devam edeceğiz. Bizi tercih ettiğiniz için sizlere minnettarız.

User Menu

Facebook'ta Takip Et