Oyuncu Arıyorum NippleHunters Alım...

• Konbuyu başlatan uTFu
  • Başlangıç tarihi
U

uTFu

Guest
Herkese başarılar diliyorum ben Utku OKSO'da yeni bir Asas-Okçu Clanı kurmayı planlıyorum şuanda 3 kişiyiz...
Healer Priest - uTFu (Clan Leader)
Komutçu DB - SenbilmiyonGibi
TP MAGE - CUKKA
Asas-Netsky
Asas-Quincy
Asas-Netsky
Asas-NYCVKK
Asas- Sen Olmak İster misin ?
Bizimle oynamak isteyen oyunu gelir kapısı olarak görmeyen tamamıyla keyif için birlikte farm atacak pk saati full pk atacak Serverin İlk 10 Günü Mage oynayabilecek arkadaşlar arıyoruz.
Çok pro asas veya Mage yada zengin oyuncu arayışımız yok.
Şartlar;
aşırı küfür hakaret kullanmayan (Clan Arkadaşlarına ve anlık tepkiler)
Birlikte Farm yapacak Pk saati birlikte oynayacak Online süresi Minimum 6 saat olan (İstisnalar olabilir hastalık vb)
Başlangıç Pakedi alabilecek(200OB)
Oyundan keyif almasını bilen oyun içinde karekterini sürekli geliştirmeyi hedefleyen
Birlikte girdiğimiz bu yola birlikte bırakmayı göze alan arkadaşlara ihtiyacımız vardır.
Düşünürseniz Discord adresi ; https://discord.gg/DeXcVQtR
Gelin konuşalım...

775

Son düzenleme:
  • Like
Tepkiler: KEYN
B

By06

Guest
Mrb hocam 2 kişiyiz full pus Okçu baslayacagiz ekipte yeriniz vvar ise katilabiliriz akşam DC de konusabiliriz

F

fatihkosmaz

Guest
Herkese başarılar diliyorum ben Utku OKSO'da yeni bir Asas-Okçu Clanı kurmayı planlıyorum şuanda 3 kişiyiz...
DB Priest - uTFu
Asas- YUZARSIF
Asas- CUKKA
-
-
Bizimle oynamak isteyen oyunu gelir kapısı olarak görmeyen tamamıyla keyif için birlikte farm atacak pk saati full pk atacak Okçu-Asas dönüşümlü oynayabilecek arkadaşlar arıyoruz.
Çok pro asas veya zengin oyuncu arayışımız yok.
Şartlar;
aşırı küfür hakaret kullanmayan (Clan Arkadaşlarına)
Birlikte Farm yapacak Pk saati birlikte oynayacak Online süresi Minimum 4 saat olan (İstisnalar olabilir hastalık vb)
Oyundan keyif almasını bilen oyun içinde karekterini sürekli geliştirmeyi hedefleyen
Birlikte girdiğimiz bu yola birlikte bırakmayı göze alan arkadaşlara ihtiyacımız vardır.
Düşünürseniz Discord adresi ;
https://discord.gg/sgQby32A Gelin konuşalım...

Ekli dosyayı görüntüle 775
ful p on
DB Priest - uTFu
Asas- YUZARSIF
Asas- CUKKA
-
-
Bizimle oynamak isteyen oyunu gelir kapısı olarak görmeyen tamamıyla keyif için birlikte farm atacak pk saati full pk atacak Okçu-Asas dönüşümlü oynayabilecek arkadaşlar arıyoruz.
Çok pro asas veya zengin oyuncu arayışımız yok.
Şartlar;
aşırı küfür hakaret kullanmayan (Clan Arkadaşlarına)
Birlikte Farm yapacak Pk saati birlikte oynayacak Online süresi Minimum 4 saat olan (İstisnalar olabilir hastalık vb)
Düşünürseniz Discord adresi ;
https://discord.gg/sgQby32A Gelin konuşalım...

Ekli dosyayı görüntüle 775
full lus komutcu archerim 7/24 online olacam 5313370784

F

Fearzero

Guest
full pus başlıyıcam kusursuz asas-archer oynanır online sürem günde 16-17 saat 0535 088 18 55

Hakkımızda

• OldSchoolKO 14 yıldır v.1098 MYKO olarak alanında en iyiler arasına girmiş bir sunucudur. Eski hatıraları canlandırmak birinci önceliğimizdir. Profesyonel yönetim kadrosu ile siz değerli oyuncularımıza v.1098'i en iyi şekilde yaşatmaya devam edeceğiz. Bizi tercih ettiğiniz için sizlere minnettarız.

User Menu

Facebook'ta Takip Et