OYUNCU TANITIM MykoWorld Ailesine Katılan BASERİS!

baseris1996

New Member
Kayıtlı Üye
20 Eyl 2024
1
0
1
27
Herkese merhaba!
Benim ismim BASERİS ve MykoWorld dünyasına katılmaktan dolayı çok heyecanlıyım! Oyun dünyasında yeni bir maceraya atılmak için buradayım.
Kendim Hakkında:
  • Gerçek İsmim: Ali
  • Yaşım: 29
  • Oyun Deneyimim: Knight Online ve benzeri MMORPG oyunlarına olan tutkum beni buraya getirdi. Oyun içindeki PvP savaşları ve görevleri benim için her zaman keyifli oldu.
Oyun Tarzım:
  • Genellikle takım oyunlarını severim ve birlikte oynamaktan keyif alırım. Strateji geliştirmek, dostlarımla birlikte zorlukların üstesinden gelmek benim için önemli.
  • Oyun içindeki topluluk etkinliklerine katılmayı ve yeni arkadaşlar edinmeyi çok seviyorum.
Hedeflerim:
  • Bu dünyada güçlü bir karakter oluşturmak ve PvP savaşlarında kendimi geliştirmek.
  • Aktif bir klan bulmak ve birlikte mücadeleler yapmak.
Herkesle tanışmak ve oyun içinde birlikte vakit geçirmek için sabırsızlanıyorum! Eğer bir yerde karşılaşırsak, selamlaşmayı unutmayın!
Sevgiyle,
BASERİS

Hakkımızda

• OldSchoolKO 14 yıldır v.1098 MYKO olarak alanında en iyiler arasına girmiş bir sunucudur. Eski hatıraları canlandırmak birinci önceliğimizdir. Profesyonel yönetim kadrosu ile siz değerli oyuncularımıza v.1098'i en iyi şekilde yaşatmaya devam edeceğiz. Bizi tercih ettiğiniz için sizlere minnettarız.

User Menu

Facebook'ta Takip Et