OYUNCU TANITIM Lossforce - Heyecanla açılışı bekliyorum Kendimi tanıtmak ve Serverla ilgili düşüncelerimi belirtmek istiyorum <3

lossforce

New Member
Kayıtlı Üye
17 Eyl 2024
1
0
1
31
Öncelikle Güzel günler !
Adım Batuhan 32 yaşındayım Lossforce ismi ile aranıza katılacağım !
Öncelikle Serverın kurucularından bir çoğunu daha önceki projelerinde tanıma fırsatım olmuştu hernekadar bire bir dialog kurmasam da uzaktan seyrettiğim kadarıyla seviyeli saygılı ve profesyonel insanlar.
Server için çok heycanlıyım çünki şu ana kadar zevk aldığım tek ama tek suncuyu bu serverin kurucuları yapmıştı ve umarım aynı tadı tekar alabilirim !
Hepinize şimdiden güzel oyunlar diliyorum !
kendinize iyi bakın <3

P.S: Serverla ilgili herkesin bir hayali vardır pk olsun farm olsun beni en çok mutlu eden şey ise o maradonu şu şekilde görmek olacak ve eminimki bu şekilde değil çok daha kalabalık olarak görebileceğiz resim oyun kurucularımızın daha önce imza attığı işlerden birinde çekildi artık sizleri neler bekliyor siz düşünün a :

Ekli dosyalar

Son düzenleme:

Hakkımızda

• OldSchoolKO 14 yıldır v.1098 MYKO olarak alanında en iyiler arasına girmiş bir sunucudur. Eski hatıraları canlandırmak birinci önceliğimizdir. Profesyonel yönetim kadrosu ile siz değerli oyuncularımıza v.1098'i en iyi şekilde yaşatmaya devam edeceğiz. Bizi tercih ettiğiniz için sizlere minnettarız.

User Menu

Facebook'ta Takip Et