''HUMAN''Okçular buraya

• Konbuyu başlatan JusTnR
  • Başlangıç tarihi
J

JusTnR

Guest
20 yaş üstü sevgi saygı dan anlayan . item kavgası yapmayan paylaşmayı seven okçu arkadaşlar aramıza katılabilir . benim yaşım 30 . şuan 4 kişiyiz. diğer arkadaşlar 31 - 25 yaşlarında .Bekleriz

M

matarex652

Guest
25 Yaşındayım Okcu Clan Arıyorum 24 Saat'e yakın online olabilirim.

J

JusTnR

Guest
1 Partiyiz şuan . 2. parti için çalışmalarımız başlamıştır . okçu tarzını seven ve okçu olarak oynamayı tercih etmiş 20+ yaş olan arkadaşlarımız bize katılabilirler.

Son düzenleme:
J

JusTnR

Guest
9 Kişiyiz arkadaşlar . hemen hemen herkeste premium var. Human Okçu Klanı . katılmak isteyenler 25+ yaş .Özelden ulaşsın . Discord grubumuz Whatsapp grubumuz mevcut.

S

SAUDALF

Guest
Selamin aleykum ismim muhammet yasim 26 balikesirliyim okcu olarak araniza katilabilir miyim

J

JusTnR

Guest
tabi katılabilirsin . özelden tel no nu yaz whats app grubumuza ekleyeyim.

J

JusTnR

Guest
Okçu klan . 25+ yaş ortalaması . priest te alabiliriz. .

M

mertkahya01

Guest
adım mert yaşım 19 okcu olarak katılabılırmıyım.

D

Darkhealler

Guest
Merhaba

60 lwl 25 yasinda 20 saat online yakin item meraklisi olmayan ve premiumluyum clan ariyorum pm RASH

I

IamLegend

Guest
adım mert yas 25 eger clan banka charı ben olcaksam gelebılırım

Hakkımızda

• OldSchoolKO 14 yıldır v.1098 MYKO olarak alanında en iyiler arasına girmiş bir sunucudur. Eski hatıraları canlandırmak birinci önceliğimizdir. Profesyonel yönetim kadrosu ile siz değerli oyuncularımıza v.1098'i en iyi şekilde yaşatmaya devam edeceğiz. Bizi tercih ettiğiniz için sizlere minnettarız.

User Menu

Facebook'ta Takip Et