HeaveN ~ BOGAZINYARGICI ~ KARUS ~ dlive.tv/recepaliparlaktv

Varmısın ? ~ Yokmusun ?

• Varım..

Kullanılan: 78.6%
  • Yokum..

Kullanılan: 21.4%

• Kullanılan toplam oy
    3.5
    14
B

BOGAZINYARGICI

Guest
Ekli dosyayı görüntüle 350

Merhaba arkadaşlar..

Yaşım 27 , İst'de yaşıyorum, Memleket OF, İsim Recep...

1-2 sezondur MykoWorld oynuyorum. Serverda genel olarak sürekli exp kasan olarak biliniyorum :) Fakat bu sefer fena bilendim. Full PUS'lu şekilde zirveye oynamayı planlıyorum. Serverin ilk haftası için yöneticimle konuştum, 1 hafta yıllık izin kullanarak Dlive üzerinden yayın açarak güzel bir ekip toplamayı planlıyorum.

'' Lütfen boş yorumlarınızı kendinize saklayın. ''

Discord , whatsapp grup açacağım. Bunlara uyabilecek arkadaşlar ulaşırsa sevinirim.

İletişim 1 ; '' https://discord.gg/XkRueyy ''
Recep Ali Parlak
İletişim 2 ; '' https://www.facebook.com/recepaliparlak '' Recep Ali Parlak
Youtube ; '' Recep Ali Parlak ''
Twich ; ''
Recep Ali Parlak ''

Farklı Pvp TANITIM ; ''
Recep Ali Parlak ''

Youtube
;

CANLI YAYIN ; Recep Ali Parlak

dlive.tv/recepaliparlak

Tüm oyunculara başarılar dilerim. Ekibimize katılmak isteyen varsa

İletişim ;

Facebook ; Recep Ali Parlak
Instagram ; Recep Ali Parlak
Youtube ; Recep Ali Parlak

Son düzenleme:
S

sontavabukucu

Guest
Bu serverde başarı isteyen iddialı clanlardanız.Vakit kaybetmeden bize katılın.

S

sercan16

Guest

KARUS! - KARUS! - KARUS!

Takımı olmayan +18 (17,16,15'de olabilir fakat saygılı , olgun olmak şartıyla) yaş online oyun tecrubesi olan seviyeli , kişilikli arkadaşlar bir çok oyunda Ekibimiz var bir çokda üyemiz var. Şuanda kurulu olan belli bi düzenimiz ortamımız var önem verdiğimiz tek şey dostluk.. Oyunlar gelip geçer...

Takımda Team Speak 3 ( ts3 ) Zorunludur..İstanbul içi( Taksim , Beşiktaş , Kadıköy ..) bir çok cafe etkinliğine , oyun fuarlarına buluşup katılıyoruz..Takımımızın adı : '' HeaveN '' Şu anki yaş aralığıı (20 - 28) Bu şartlara uyan arkadaşlar bize ; HeaveN '' veya '' HeaveN2 '' adreslerinden ulaşabilirler...

Not : Gelen her üye belli bi test sürecinden geçicekdir..Testi geçen üyeler oynadığımız bütün oyunlarda katıldığımız bütün etkinliklerde yanımızdaki yerini alır..(Abartılacak bir şey değil)

--->HeaveN Tanıtım Videosu ;

Geçmişte Oynanılan Oyunlar ;

• Kingdom Online

• ZULA

• Rigor Z

• Ghost Recon

• OldSchollKO

• S.K.I.L.L. - Special Force 2

• League of Legends

• Kingdom Online (Beta)

• DK Online

• WarFace

• MARS

---> İletişim ; Recep Parlak
--->HeaveN Video Geçmişi ; Recep Parlak

S

sercan16

Guest
hocam iyi günler yaş 25 tecrübeli bir myko oyuncusuyum hemen hemen her swde oynuyorum team arıyorum exp pre cektim online sürem minumum 8 saat

• Like
Tepkiler: BOGAZINYARGICI
B

BOGAZINYARGICI

Guest
Yeni gelenleri karşılama konuşması :

Ailemize yeni gelen tüm biraderlerim.. Hoşgeldiniz.. OldSchoolko 2017-2018 döneminde hepinize mutlu, huzurlu bol eğlenceli zamanlar diliyorum.. HeaveN olarak tek önceliğimiz dostluk ortamıdır.. Serverlar, oyunlar gelip geçer.. Sizinde tahmin edebileceğiniz gibi oyunda bir çok takım olacak belki oyundaki en kötü takım, en ezik takım olacağız, belkide en iyisi.. En dürüstü.. En takım gibi takımı olacağız.. Bu süreçte birçok engelle karşılacağız orası kesin.. Birbirini tanımayan 20 kişi 20 farklı karakterden bahsediyoruz ve rekabet ortamından.. Bu hiçbir takım için kolay birşey değil.. Sizden ricam Takımın orturma sürecinde yaşanan tüm sorunlarda direk bana gelin ve mümkünse ekran görüntüsü alın.. Bende gerekeni yapayım.. 2012den beri takım lideriyim.. Takımdaki oynayan sayısı 3e 4e düşmesine rahmen hiçbir zaman takımımı bozup farklı bir takıma geçmedim.. Ben HeaveN'a inanıyorum. Sonuç Tüm konularda en üst düzeyde ve en ince ayrıntısına kadar ADALETTLİ olacağım.. Bundan şüpeniz olmasın.. He yeri gelmişken ben 100000 cash aldım çarımm full çok iyiyiimmm havalarına girip kimse kimseyi hor görmesin.. Herkes egosunu bir kenara koyup empati yaparak hareket ederse emin olun.. HİÇBİR SORUN ÇIKMAZ.. Ha çıkarsada orda devreye ben girerim. Önemli olan insan kazanmak..
Kaybetmek emin olun çok kolay...

27 Ekim 2017 Saat en geç 20:00'da ts3de hazır olunması gerekmekte.. (Ts3 İp= '164.132.46.249') Ts3de job ve party dağılımları yapılacak. Ts3de olmayan dışarda kalır.. Ts3 tek şartımız..

İletişim ;

-> HeaveN
-> HeaveN
-> HeaveN

• Like
Tepkiler: Azemm
B

BOGAZINYARGICI

Guest
Alımlar devam ediyor , Facebook'da sıkıntı oldu , mesaj istekleri silindi. Yazan Arkadaşlar tekrar ulaşabilirse yardımcı oluruz.

I

IamLegend

Guest
ben bunları svde hiç görmedim nerde bunlar dk sk mı takılıyor

Hakkımızda

• OldSchoolKO 14 yıldır v.1098 MYKO olarak alanında en iyiler arasına girmiş bir sunucudur. Eski hatıraları canlandırmak birinci önceliğimizdir. Profesyonel yönetim kadrosu ile siz değerli oyuncularımıza v.1098'i en iyi şekilde yaşatmaya devam edeceğiz. Bizi tercih ettiğiniz için sizlere minnettarız.

User Menu

Facebook'ta Takip Et