B
BOGAZINYARGICI
Guest
Ailemize yeni gelen tüm biraderlerim.. Hoşgeldiniz.. OldSchoolko 2017-2018 döneminde hepinize mutlu, huzurlu bol eğlenceli zamanlar diliyorum.. HeaveN olarak tek önceliğimiz dostluk ortamıdır.. Serverlar, oyunlar gelip geçer.. Sizinde tahmin edebileceğiniz gibi oyunda bir çok takım olacak belki oyundaki en kötü takım, en ezik takım olacağız, belkide en iyisi.. En dürüstü.. En takım gibi takımı olacağız.. Bu süreçte birçok engelle karşılacağız orası kesin.. Birbirini tanımayan 20 kişi 20 farklı karakterden bahsediyoruz ve rekabet ortamından.. Bu hiçbir takım için kolay birşey değil.. Sizden ricam Takımın orturma sürecinde yaşanan tüm sorunlarda direk bana gelin ve mümkünse ekran görüntüsü alın.. Bende gerekeni yapayım.. 2012den beri takım lideriyim.. Takımdaki oynayan sayısı 3e 4e düşmesine rahmen hiçbir zaman takımımı bozup farklı bir takıma geçmedim.. Ben HeaveN'a inanıyorum. Sonuç Tüm konularda en üst düzeyde ve en ince ayrıntısına kadar ADALETTLİ olacağım.. Bundan şüpeniz olmasın.. He yeri gelmişken ben 100000 cash aldım çarımm full çok iyiyiimmm havalarına girip kimse kimseyi hor görmesin.. Herkes egosunu bir kenara koyup empati yaparak hareket ederse emin olun.. HİÇBİR SORUN ÇIKMAZ.. Ha çıkarsada orda devreye ben girerim. Önemli olan insan kazanmak..
Kaybetmek emin olun çok kolay...
İletişim;
Bei Facebook anmelden
Melde dich bei Facebook an, um dich mit deinen Freunden, deiner Familie und Personen, die du kennst, zu verbinden und Inhalte zu teilen.
Login • Instagram
Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.

recepaliparlaktv · DLive
66 Followers - Watch recepaliparlaktv stream live on DLive.tv! Join DLive, a rewarding live streaming community on blockchain.