GucciByGucci

• Konbuyu başlatan GucciByGucci
  • Başlangıç tarihi

Bp Priest mi? Warior mu? Neden?

• Bp

Kullanılan: 50.0%
  • Warior

Kullanılan: 50.0%

• Kullanılan toplam oy
    3.5
    4
G

GucciByGucci

Guest
Bu serverde iddaali olan, online süresi yüksek olan bir clan ariyorum. ONLINE SUREM 7 GUN 24 SAAT. OYUNA FULL PUS baslayacagim. Battle Priest(debuffer) veya Warrior karakterlerinden birini oynamayi dusunuyorum.

Kisisel ozelliklerime gelecek olursak,(sonucta birlikte oyun oynayacagiz) yasim 21, Yurt Disinda yasiyorum karateri abim (30) ile birlikte devirli kullanacagiz. Teamspeak3, skype her turlu program mevcuttur. Yas ortalamasi buyuk clanlar tercihimizdir.

Not : Online suresi yuksek olan clanlar, clanda uye sayisi az olan clanlar veya oyuna tutunabilmek amaciyla her zaman her aktivitede yer bulabilecegim clanlar tercihimizdir.

DipNot : Daha once Osko Ve YourKo da oynadim ve eskiden kullandigim nicki eski clanimdan ayrildigimdan dolayi kullanmiyorum. Tertemiz bir sayfa. Benim diyen gelsin!

Iletisim icin Ozelden yazin whatsapp numarami veriyim.!

Herkese basarilar, umarim rekabetli ve uzun soluklu bi server yasariz. Malum artik mykolarin kapanma garantisinin oldugunu hepimiz biliyoruz. Iyi oyunlar

S

Scribe

Guest
Öncelikle hoşgeldin diyor, başarılar diliyorum. Job seçimini neden anket açtın bilmiyorum ama fikrimi belirtmek istedim. Her serverda database durumuna göre kesinlikle job ayrımı yapılmaktadır skiller damageler vs. gibi ayrıntılar göz önüne alınarak. Bunun haricinde birlikte oynayacağın clan durumuna görede bu tercih farklı değerlendirilebilir. Ancak şahsi düşüncem bir tercih yapılacaksa kişinin en hakim olduğu job oynanmalıdır. Bu sizin kendinizin değerlendireceği bir konudur. Gel gelelim database özellikleri göz önüne alınırsa, muhtelemen YourKo benzeri bir database önümüze çıkacaktır. Hatta bire bir aynı bile olabilir :). Bu durumda ekip ayarlayabilirsen tavsiyem Warrior oynamandan yanadır. Sebebi ise mage ve archer çoğunluğu Battle Prieste çok sıkıntı yaratacaktır. BP Warriora göre solo pk da kesinlikle daha çok zevk verecektir fakat Genel pk durumunda veya CR'lerde MAGE ve ARCHER çokluğu senin zevkini kısıtlayacaktır. Tabii ki mage ve archer Warrior içinde sıkıntılı olacaktır ancak BP'ye etki ettiği kadar değildir. Nacizane fikrimi paylaşmak istedim teşekkürler iyi forumlar :):)

• Like
Tepkiler: Ogz04
G

GucciByGucci

Guest
Öncelikle tavsiyelerimiz icin cok tesekkur ederim guzel bi yazi olmus fakat suan icin her hangi bir takimdan teklif gelmedigi icin battle prieste daha yakinim

Hakkımızda

• OldSchoolKO 14 yıldır v.1098 MYKO olarak alanında en iyiler arasına girmiş bir sunucudur. Eski hatıraları canlandırmak birinci önceliğimizdir. Profesyonel yönetim kadrosu ile siz değerli oyuncularımıza v.1098'i en iyi şekilde yaşatmaya devam edeceğiz. Bizi tercih ettiğiniz için sizlere minnettarız.

User Menu

Facebook'ta Takip Et