FULL PUSS MELE CLAN..

• Konbuyu başlatan faxle54
  • Başlangıç tarihi
F

faxle54

Guest
AKINCI

Clanımıza 25 30 yaşları arasında sohbetkar sıcak kanlı oynamasını iyi derecede bilen arkadaşlar aranıyor.

Kurallar : (Clan içi uyulması gereken kurallar Örn: Küfür huzursuzluk çıkaracak hareketler vs.)

Başvuru Koşulları : (online süresi oldukça yüksek + farm ve pklarda kafasına göre takılamaz..)

Clan'ın Amaçları : en kısa sürede farm exp item yapıp Birinciliğe oynamak..

NOT:CLAN İLE ÇIKARILAN X İTEM CLAN BANKASINA ATILIR ADİL BİR ŞEKİLDE BÖLÜŞTÜRÜLÜR.
CLAN ÜYESİ TEK BAŞINA BİR İTEM ÇIKARDIĞIN DA O İTEM TALEP EDİLMEZ.

ULAŞMAK İSTEYEN ARKADAŞLAR BİLGİLERİNİ MESAJ YOLU İLE İLETEBİLİR HERKESE İYİ OYUNLAR..

A

apriyati101

Guest
Selam Bende başlayacağım oskoya full pus yüksel online saatim günlük 6 saat ile 12 saat arası genelde 10 saat online olacağımı düşünüyorum
Karus mu human mı oynacaksınız belirtmemişsiniz yeriniz var ise 0538 364 1882 yaşım 23 tartışma yaratan bir insan değilim
düşünürseniz ulaşır mısınız

K

kral6974

Guest
üstad merhaba kolat gelsin; 26 yaşındayım.
Osko’da oynamayı düşünüyorum. daha önceki db’lerdede oynadım.
Ben de saygı, sevgi çerçevesinde üslup kurallırana uyacak bir clan arıyorum.
İyi eğlenceler.
İletişim; 0532 529 01 26

T

travys

Guest
Sa ben musa 26 yaşındayım 0535 061 9669 msj atarsan bir konusalım

Hakkımızda

• OldSchoolKO 14 yıldır v.1098 MYKO olarak alanında en iyiler arasına girmiş bir sunucudur. Eski hatıraları canlandırmak birinci önceliğimizdir. Profesyonel yönetim kadrosu ile siz değerli oyuncularımıza v.1098'i en iyi şekilde yaşatmaya devam edeceğiz. Bizi tercih ettiğiniz için sizlere minnettarız.

User Menu

Facebook'ta Takip Et