Clan Arıyorum 3 kişiyiz mage team arıyoruz

• Konbuyu başlatan Needfsug26
  • Başlangıç tarihi
N

Needfsug26

Guest
Öncelikle üçümüz de uzun yıllar usko ve myko geçmişi olan her jobu oynayabilen yetenekli oyuncularız. ( pri eksiği varsa aramızdan birini pri de yapabiliriz)
Zaten yıl 2020 oldu artık hiç bir şekilde kimsenin bir bahanesi olmaması lazım şu oyunu oynarken( lag girdi, nova atamadım, elim kesildi, ayağıma kramp girdi,pardon novayı erken atan ben değilim kuzenimdi) gibi.
O yüzden boş yapmayan, saygılı kaliteli bir ekip arıyoruz.
Oyuna starter pack ile başlayacağız.

Oyunun ilk günleri gerekirse işten izin alıp sabahlayarak oynayabiliriz. zaten hafta sonuna denk geliyor.
Genellikle akşam saatlerinde oyunda olacağız ( çalıştığımız için) ama akşam saatlerindeki tüm cr lere kesintisiz katılım sağlarız.

İsilion keselim saatlerce delosta bekleyelim modunda olamayız çünkü erken saatlerde uyandığımız için bu olaya çok vakit ayıramıyoruz.
onun dışında exp kasarken, cr yaparken, csw lerde full oyunda oluruz.

Komut verirken gerginlik yaratan ve küfürler savuran teamler dışında saygılı seviyeli kaliteli tüm teamler için okeyiz. maksat eğlenelim güzel muhabbet olsun kaliteli şekilde (hatasız) pk mızı atalım yeterli. Özelden mesaj atabilirsiniz.

Herkese iyi forumlar.

• Like
Tepkiler: EROS

Hakkımızda

• OldSchoolKO 14 yıldır v.1098 MYKO olarak alanında en iyiler arasına girmiş bir sunucudur. Eski hatıraları canlandırmak birinci önceliğimizdir. Profesyonel yönetim kadrosu ile siz değerli oyuncularımıza v.1098'i en iyi şekilde yaşatmaya devam edeceğiz. Bizi tercih ettiğiniz için sizlere minnettarız.

User Menu

Facebook'ta Takip Et